Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apex Legends’a Voidwalker Güncellemesi Geliyor

 
Iron Crown’ın sona ermesinde bir hafta sonra, Apex Legends bir başka etkinlik ile karşmızda: Voidwalker. Daha önce olduğu gibi, odak Octane’deyken, bu kez yaratıcılar başka bir Legends-Wraith'e daha yakından bakmamızı sağladı. Hikayesi Respawn Entertainment tarafından yayınlanan uzun bir hikâye fragmanı ile anlatılıyor. Yeni bir yer olan Valley of Kings’in tanıtımını görüyoruz ve Wraith Town'da, bizi gizemli bir laboratuara götüren portalın işleyen bir prototipini buluyoruz.
 
Bu geliştiriciler tarafında hazırlanan tek cezbedici nokta değil. Etkinlik süresince, geliştiriciler Armed and Dangerous adlı yeni bir oyun modunu piyasaya sürdüler. Bu savaşta yalnızca tüfek ve keskin nişancı tüfeğiyle mücadele ediliyor. Bundan hoşlanmıyorsanız, tamamıyla size skinleri de dahil olmak üzere özel Wrath ile ilgili içeriğe erişmenizi sağlayacak olan yeni görevlerle ilgili bir şeyler bulacaksınız. Hazır bunlardan bahsediyorken, hepsi aynı anda erişilebilir olmasa da artık efsanevi skinleri oyun mağazasından satın alabilirsiniz. Mevcut ürün listesi 10 Eylül'e kadar geçerli olacak ve daha sonra yenilerini göreceğiz. Etkinlik PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da 17 Eylül'e kadar sürecek. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Apex Legends Respawn Entertainment oynaması ücretsiz battle royale oyunu Titanfall
Gears 5, 9 LGBT Pride Bayrağıyla Tüm Oyunculara Merhaba Diyor Yakuza 7 Geliştiricileri Oyunun Yeni Dövüş Sistemi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

alpererez

6.9.2019 10:05:24

+1
geliyor derken, 3 gün oldu geleli?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Apex Legends
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız