Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem'in Cataclysm Etkinliği Sonunda Başladı

 
Mass Effect Andromeda'nın insanlarda bıraktığı kötü histen sonra geçtiğimiz E3'lerde aldığımız haberle az da olsa rahatlamıştık. Sevdiğimiz Mass Effect oyunlarını yapan stüdyo Mass Effect Andromed'nın yapım aşamasında Anthem'de çalışmaları için oyunun geliştirmesini başka bir stüdyoya bıraktığını öğrenmiştik. Bu olaydan sonra Anthem'i daha bir merakla beklemiştik ve 22 Şubat 2019'da oyuna kavuşmuştuk. Ancak oyun çıktığında oyun severler tarafından çok karışık yorumlar almıştı.
 
Farklı güncellemelerle ve modlarla oyunu daha eğlenceli hale getirmeye çalışan firmanın en çok beklenen etkinliği son güncellemeyle (1.3.0) birlikte nihayet başladı. Oyuncular artık Dr. Harken'i takip edip Catalcysm'in gizemini çözmek için yeni bir hikaye görevine başlayabilir.
 
“Tehlikeli çevreye ve zamana karşı savaşırken, sırları çözerek ve tüm ödülleri kazanarak lider olmaya çalışacaklar. Cataclysm'de ustalaşırken ekip çalışması şiddetle tavsiye edilir."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Anthem Bioware Electronic Arts
E3 2019'daki Skandal Veri Sızıntısı E3 2020'yi Tehlikeye Soktu Take-Two CEO'su, Trump'ın Açıklamalarına "Saygısızca" Dedi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

7.8.2019 18:06:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: rebidem Oyunu ne zaman EA Access e ekleyeceksiniz onu söyleyin.Dışarda bakınca oyun güzel gözüküyor ama oynayan herkes oyunu aşırı sıkıcı,kendini çok tekrar eden bir oyun olarak bulmuş.Ea access e eklense de deneme fırsatı bulsak.</blockquote> Dışarıdan bakınca güzel gözüküyor derken ? Oyun yerle bir edildi ... Millet itin bir tarafına soktu oyunu. Teknik manada tam bir enkaz. bioware dağıma tehlikesi geçirdi. Ea tokat manyağı oldu. Oyunla ilgili tek bir kelime güzel yorum yok. Uzak durun !
Ben oyunu oynadım bitirdim oyun oynanışı zevkli gayet güzel yerden yere vuranlarda aynısın sölüyo oynanış güzel ama oyun biraz boş indirime girince alıp deneyin uçma mekanikleri bile güzel 4 arkadaşla oynayınca daha keyfli oluyo biraz daha güncelleme lazım.

Antikaruh

7.8.2019 15:05:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: rebidem Oyunu ne zaman EA Access e ekleyeceksiniz onu söyleyin.Dışarda bakınca oyun güzel gözüküyor ama oynayan herkes oyunu aşırı sıkıcı,kendini çok tekrar eden bir oyun olarak bulmuş.Ea access e eklense de deneme fırsatı bulsak.
Dışarıdan bakınca güzel gözüküyor derken ? Oyun yerle bir edildi ... Millet itin bir tarafına soktu oyunu. Teknik manada tam bir enkaz. bioware dağıma tehlikesi geçirdi. Ea tokat manyağı oldu. Oyunla ilgili tek bir kelime güzel yorum yok. Uzak durun !

rebidem

7.8.2019 13:19:09

0
Oyunu ne zaman EA Access e ekleyeceksiniz onu söyleyin.Dışarda bakınca oyun güzel gözüküyor ama oynayan herkes oyunu aşırı sıkıcı,kendini çok tekrar eden bir oyun olarak bulmuş.Ea access e eklense de deneme fırsatı bulsak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız