Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem için Yeni Oynanış Görüntüsü Gamescom'da Yayınlanacak

 
   Bioware'in geliştirdiği Anthem'in yeni oynanış videosunu yaz mevsimi sona ermeden göreceğiz.
 
   Arekkz Gaming tarafından belirtilene göre, Bioware 22 - 26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Gamescom 2017 etkinliğinde Anthem için yeni oynanış görüntüsü paylaşmayı planlıyor.
 
   Anthem dünya-paylaşımlı bir aksiyon rol yapma oyunu. Daha öncesinde Bungie Destiny'de dünya-paylaşımlı tabirini kullanmıştı. O açıdan Anthem'in Destiny'ye benzeyebileceğini söyleyebiliriz.
 
   Oyun ilk olarak EA Play 2017 etkinliğinde resmi olarak duyurulmuştu ve E3 2017 Microsoft basın konferansı esnasında ise 7 dakikaya yakın bir oynanış videosu yayınlanmıştı. O oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Anthem 2018 sonbahar döneminde PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Anthem Bioware Electronic Arts
Hey! Pikmin için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı Micro Machines World Series İnceleme Puanları ve Çıkış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.7.2017 18:59:02

0
sıkı durun downgrade geliyooo :)

gokhanvai

1.7.2017 13:09:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Merak ettigim bir oyun ama soyle en az 10 dakikalik saf oynanis videosunu gormem lazim. Her ne kadar cok merak etsem de sanki beklentimin altinda kalacak gibi de hissediyorum. Hele bir uzunca oynanis videosu versinler de...
İlk izlediğimde ben de tam böyle hissettim. Acaba birden çok mu abarttılar dedim kendi kendime. Uzun video gelince göreceğiz bakalm.

Megathrone26

1.7.2017 11:37:36

+1
Merak ettigim bir oyun ama soyle en az 10 dakikalik saf oynanis videosunu gormem lazim. Her ne kadar cok merak etsem de sanki beklentimin altinda kalacak gibi de hissediyorum. Hele bir uzunca oynanis videosu versinler de...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız