Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem İçin Beta Gelecek "Ama Daha Zamanı Var"

 
     Geçtiğimiz E3 fuarında Xbox One X ile birlikte duyurulan ve sunduğu atmosferle hayranlık uyandıran Anhtem adına yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
 
     İlk duyurudan bu yana oldukça sessiz kalan BioWare adına oyun direktörü Jonathan Warner'dan yeni bir haber geldi. Twitter üzerinde bir kullanıcı, Anthem'ın da Bioware'in önceki oyunu Mass Effect: Andromeda gibi beta süreci olmadan çıkması durumunda ölü doğacağı gibisinden bir tabir kullandı. Jonathan Warner'sa karşılık olarak Anthem'ın beta süreci olacağı yanıtını verdi.
 
     Aslında bu durum çok da şaşırtıcı değil. Zira bu tarz oyunların beta dönemlerinin olması alışılageldik bir durum. Hatırlanacağı üzere BioWare, Mass Effect: Andromeda için de beta duyurusu yapmış ancak sonrasında iptal etmişti.
 
     Anthem'ın 2018'in sonlarından önce gelmesi beklenmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Anthem Bioware Electronic Arts
Oculus Rift ve Gear VR Sahipleri Artık Uygulamalarını İade Edebilecek FIFA 18 Xbox One ve Switch Karşılaştırması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Megathrone26

29.9.2017 01:34:03

+1
Tabiki de geliyor usta. Resmi sitesi bu bakabilirsin. https://www.ea.com/games/anthem

asabopp

28.9.2017 19:24:54

0
oyun ps4e geliyor mu

2K

28.9.2017 16:46:07

0
Ne kadar etik tartışılır ama büyük ihtimalle Anthem yüzünden Andromeda bu kadar sorunlu bir oyun olarak çıktı. EA karar verdi ki bu online bir oyun bunu DLC ile doldururuz daha çok satar online olduğu için ama Mass Effect, Single üzerine bir oyun siz tüm gücünüzü, zamanınızı Anthem'e verin dedi. Açıkçası Anthem çok güzel gözüküyor ama ilk videosu beni gıcık etti. E3'de yayınlanan her video önceden kurgulanıyor ve ayarlanıyor ama Anthem'de bunu gözümüze sokarak yaptılar. Her şeye şaşıran sözde oyuncular, konuşmaları oldukça itti beni oyuna karşı.

Megathrone26

28.9.2017 16:32:11

0
bu oyunu hele bi standart ps4 te göreyim de ve şahsen bioware ve ea olduğu için beklentilerimden çok tereddütlerim var açıkçası
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız