Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem Baş Tasarımcısı Corey Gaspur Hayatını Kaybetti

   
 
   BioWare'den Corey Gaspur hayatını kaybetti.
 
   Corey Gaspur Sonic Chronicles, Dragon Age: Origins, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 oyunlarında tasarımcı olarak çalışmıştı. Corey Gaspur yaşamını yitirmeden önce firmanın yeni oyunu Anthem'in de baş tasarımcısıydı.
 
   BioWare tarafından paylaşılan mesaj şu şekilde oldu:
 
"Arkadaşımız ve meslektaşımız Corey Gaspur'un hayatını kaybettiğini duyurmanın üzüntüsünü yaşıyoruz.
 
Dokuz yıldan fazla bir süredir ekibimizin üyesiydi ve Sonic Chronicles, Dragon Age: Origins, Mass Effect 2, 3 ve en son Anthem dahil olmak üzere pek çok oyunumuzda tasarımcı olarak çalıştı.

Corey yetenekli bir tasarımcı ve harika bir insandı. Corey'nin ailesine ve onu tanıyan herkese başsağlığı diliyoruz.

Seni özleyeceğiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Anthem Bioware Electronic Arts
Titanfall 2 EA ve Origin Access'e Eklendi BioWare Montreal ile Motive Studios Birleşiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.8.2017 00:59:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear İşte hayat boş ve her şey geçici süslemelerden ibaret söyleminin anlaşılabildiği olaylar bunlar. :D Yani ömrünün hatırı sayılır büyük bir kısmını böyle karmaşık işleri öğrenmeye adıyorsun, yıllar boyunca egzersizler yaparak kendini yetiştirip bir ekip ile oyun geliştirecek kıvama geliyorsun sonra da tık diye ölüyorsun ve o emekler ile o ilimlerin hepsi yer yüzünden siliniyor seninle beraber. Bir anda hepsi boş oluyor yani. Dolu olan tek şey takva bence, burada da orada da sana lazım olacak ve seninle gelecek.
Adamın aynı zamanda takva sahibi biri olup olmadığını nereden biliyoruz. Hiçbirşey boş değil bence hayatta yaşadığımız kadar kendimizi geliştirmeliyiz. Ölüm Allah'ın emri öyle ya da böyle öleceğiz ama içinde bulunduğumuz her anı değerlendirmeliyiz bence.

Metal-Gear

3.8.2017 18:16:52

+1
İşte hayat boş ve her şey geçici süslemelerden ibaret söyleminin anlaşılabildiği olaylar bunlar. :D Yani ömrünün hatırı sayılır büyük bir kısmını böyle karmaşık işleri öğrenmeye adıyorsun, yıllar boyunca egzersizler yaparak kendini yetiştirip bir ekip ile oyun geliştirecek kıvama geliyorsun sonra da tık diye ölüyorsun ve o emekler ile o ilimlerin hepsi yer yüzünden siliniyor seninle beraber. Bir anda hepsi boş oluyor yani. Dolu olan tek şey takva bence, burada da orada da sana lazım olacak ve seninle gelecek.

BSC Misafiri

3.8.2017 11:11:24

0
Mekani cennet olsun iyi bir insana benziyor. Bas tasarimci gittiyse oyun o ilk gorundugunden farkli sekilde cikabilir. Kotu bir haber.

İdrak İstimlak

1.8.2017 18:23:18

+6
Adamın olum nedeni belirtilmemiş, kaza falan geçirip ölmuştur, gayette genç birisine benziyor. Gerçi kimin şu dünyada yiyecek ekmeğinin kalıp kalmadığını Allah bilir.

BSC Misafiri

1.8.2017 17:54:40

0
Hen tasarımcı hem de oyun için üzücü bir haber. Bu olaydan sonra Anthem de patlar downgrade olur birşeyler olur

Chirrut Imwe

1.8.2017 10:29:12

0
Allah günahlarini affetsin.Mekanin cennet olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız