Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem 2019'un Başlarına Ertelendi, Respawn’ın Star Wars Oyunu 2020 Mali Yılında Çıkacak

 
   Geçtiğimiz hafta Kotaku projeye yakın kaynaklardan edindiği bilgiler sonucu BioWare'in online multiplayer aksiyon oyunu Anthem'in erteleneceğini açıklamıştı ve bu söylentiler doğru çıktı.

   Electronic Arts finansal sonuçlarını paylaştığı raporda Anthem'in 2019'un başlarına ertelendiğini duyurdu.

   Ertelenmeden önce Anthem'in 2018 sonbahar döneminde çıkması planlanıyordu. Electronic Arts Anthem'in bir sonraki Battlefield oyunu ile aynı zamanda çıkmasının BioWare'in yeni IP'sini gölgede bırakabileceğini düşünüyor.
 
   Electronic Arts, Respawn Entertainment’ın geliştirdiği Star Wars oyununun 2020 mali yılında çıkış yapacağını da doğruladı. Bu da demek oluyor ki üçüncü şahıs aksiyon macera türündeki Star Wars oyunu Nisan 2019 ve Mart 2020 tarihleri arasında çıkış yapacak. 
 
   Son olarak, Electronic Arts Star Wars Battlefront II'nin 9 milyon adet sattığı ancak tatil dönemi çeyreğindeki 10 milyon olan satış beklentisinin altında kaldığını belirtti. Oyunun çıkışıyla birlikte geçici olarak kaldırılan mikro ödemeler ise önümüzdeki aylarda geri dönecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Anthem Bioware Electronic Arts
Bir Sonraki Battlefield Ekim 2018'de Çıkacak World of Warcraft: Battle for Azeroth PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nexi-Ma

6.2.2018 19:03:11

0
Oyun hoş gözüküyor inşallah fragmanı gibi güzel olur

2K

31.1.2018 14:32:12

+1
Respawn Entertainment'i severim fakat Visceral'ın yaptığı Star Wars oyunu sadece single olduğu o yüzden DLC ve microtransaction ile dolduramacakları için hem stüdyoyu kapattılar hem oyunu iptal ettiler. O yüzden Respawn'ın yapacağı oyun büyük ihtimalle çok özenli olmayan bir Single' sahip olacak ve online odaklı olacak. Gerçi Titanfall 2'in single'ı beklemediğim kadar iyiydi fakat EA, Respawn'a o kadar vakit vermez ya da başka microtransaction ile uğraştırır geliştirici ekibi. Açıkçası EA'ye öyle herkesin olduğu gibi aman aman bir nefretim yoktu fakat o kadar Star Wars'ın haklarını alıp adam gibi bir single oyun çıkartmazlarsa kendi çapımda oyunlarını boykot edebilirim.

BSC Misafiri

31.1.2018 13:20:05

0
Boş bir oyun gibiydi zaten doldurmaları için bu zaman.

desiremusic

31.1.2018 09:26:35

+4
Her yanından microtransaction fışkıran bir balon olacak bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız