Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anno 2070'in Demosu Çıktı

Şehir yönetimi ve ticaretten hoşlanan oyuncular kaçırmasın.
 
     Ubisoft'un başarıyla devam eden strateji serisi Anno, Blue Byte'ın yapımcılığında bizi geleceğe götürmeye hazırlanıyor. 1602, 1503, 1701 ve 1404 derken şimdi de 2070 yılına giderek farklı bir konsepte sahip olacağız. Geleceğin ticaret anlaşmalarını, ekonomik çözümlerini ve enerji sorunlarını ele alarak doğru kararlar vererek en başarılı şehirlere imza atmaya çalışacağız.
 
     Okyanusları yelkenli yük gemileriyle aşmaya ve korsanlardan uzak durmaya çalıştımız oyunun yapımcıları belli ki farklı bir şeyler denemek istiyor. E tabii biz de bu farklı şeyleri merak ediyoruz ve bir an önce bitmesi için sabırsızlanıyoruz. İşte size ilk fırsat! Anno 2070'in yaklaşık 1 GB boyutundaki oynanabilir demosu yayınlandı. Anno 1404 ile oldukça şık ve kullanışlı arayüz hazırlayan yapımcı ekibin gelecek temalı yeni oyunda neler yaptığını merak ediyoruz. Demoyu Ubisoft sunucularından çekebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Anno 2070 RTS PC Blue Byte Anno 2070
Call of Duty: Elite PC'de Ertelendi Playstation Network Kardeşliği Dağılıyor

by_scuf

4.11.2011 13:55:57

0
iyi güzel oyunda bu tarz şehir kurma oyunları çok zaman kaybettiriyor insana bi oturunca başına en az 5 saat geçiyor heleki kaptırısan bi bakmışsın akşam olmuş bi oyun başında bu kadar zaman geçirilen bi sims var bide bu tam bir zaman katili :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anno 2070
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız