Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anno 1800 Üçüncü Sezon İçerikleri Tanıtıldı

 
Ubisoft, şehir kurma strateji oyunu Anno 1800'e gelecek yeni içerikleri tanıttı.

Üç yeni ücretli indirilebilir içerik planlanıyor. Bunlardan ilki Docklands 23 Şubat'ta, ikincisi Tourist Season ilkbaharda ve sonuncusu The High Life yazın çıkacak.

Üç indirilebilir içerik de Season 3 Pass'e dahil olacak veya tek olarak da alınabilecek. Season 3 Pass Epic Games Store ve Ubisoft Store'da 89,00 TL'den ön siparişte.
 

DOCKLANDS
Modüler bir ardiye sistemi ile şehrini küresel bir ticaret merkezine çevir ve favori ürünlerinde bir tekel oluşturmak için ticaret ilişkilerini kullan.
 
TOURIST SEASON
Şehrinin otellerine yeni turist yerleşim kademesini çek ve restoranlar ile yeni Kule anıtı gibi turistik noktaları ziyaret eden otobüs turları ile onları eğlendir.
 
HIGH LIFE
İlk gökdelenleri inşa ederek imparatorluğunun ufkunu sonsuza dek değiştir, alışveriş merkezleri ve oyunun en büyük anıtı olan Empire Building'in inşası ile kendini beğenmiş yatırımcılarının mutluluğunu sürdür.
 
Season 3 Pass fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Anno Anno 1800 şehir kurma gerçek zamanlı strateji oyunu Ubisoft
The Division 2'nin İçerik Desteği 2021 ve 2022'de de Devam Edecek Skybound, The Callisto Protocol ile Ortaklığını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anno 1800
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız