Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anno 1800 16 Nisan'a Ertelendi

 
Ubisoft, şehir kurma gerçek zamanlı strateji oyunu Anno 1800'ün çıkış tarihini 26 Şubat'tan 16 Nisan'a ertelediğini duyurdu.

Ubisoft erteleme ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Yeni ve klasik özelliklerinin karışımı ile oyunun şu anda bulunduğu yerden çok mutluyuz ancak biraz daha fazla cilalama ve ayarlama ile daha iyi olabileceğini biliyoruz. Bu ekstra haftalar potansiyelini tam olarak karşılayan bir oyun sunmamızı sağlayacak."

Ek olarak, Ubisoft Anno 1800'ün kapalı betasının 31 Ocak'ta başlayacağını duyurdu. Kapalı beta oyunun tamamını içermeyecek. Oyuncular Citizen Tiers 1-3 ile sınırlı olacak ve Campaign oynanabilir olmayacak. Kapalı beta seçili Union üyeleri katılabilecek ve Ubisoft beya başlamadan birkaç gün önce davetiyeleri gönderecek. Siz de buradan Union üyesi olarak betaya katılma şansı yakalayabilirsiniz.

Anno 1800, 16 Nisan'da PC için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Anno Anno 1800 şehir kurma gerçek zamanlı strateji oyunu Ubisoft
StarSeries i-Lig Sezon 7'de Takım Değişikliği ESL, 600.000 Dolar Ödül Havuzlu Fortnite Turnuvasını Duyurdu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonitörKertenkelesi

27.1.2019 16:01:01

+4
Merak edeler için (ben gibi) oyun için ilk oynanış deneyimini izleyebilirler. Açıkcası grafiklere bayıldım. Binaların diğer oyunlardaki gibi cetvel gibi düz ve hizalı değil dağınık bir görüntü halinde doğal hayattaki gibi konumlanıp grafiklendirilmesi çok hoşuma gitti. Çok gerçekci hissiyat vermiş. (Youtube videosundaki oyuncunun suratını yana koymayıp sadece oyunu sunması ayrıca hoşuma gitti, kanalı çok sevdim açıkcası, o yüzden de bu videoyu seçtim.)

tropeus77

26.1.2019 01:42:19

+1
bu yıl beklediğim tek oyun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anno 1800
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız