Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: New Leaf'in Çıkış Videosu Yayında


     Nintendo'nun sıradışı ve eğlenceli hayat simülasyon oyunu Animal Crossing: New Leaf'in çıkışına az bir süre kala, Nintendo oyunun çıkış videosunu yayınladı. İncelemelerde aldığı puanlarla kendisini kanıtlayan ve 9 puanın aşağısını zor gören oyunun çıkış videosu, oyunun yapısını da oyunculara gösteriyor. Bakalım Japonya'yı kasıp kavuran oyun, Avrupa'da neler yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
animal crossing animal crossing 3ds japonya nintendo nintendo 3ds amerika avrupa hayat simulasyon oyunu çıkış videosu launch trailer
Telltale'ın Yeni Oyunundan Bir İpucu Daha Crysis 3'ün The Lost Island DLC'si Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lopexia

10.7.2013 17:04:43

0
Dediğiniz gibi her yaş grubu için uygun bir oyun. Ancak çocukların ellerinde bizimkinden daha çok imkan olabiliyor. İstedikleri oyuna erişiyorlar. Bizi bırakın, aileleri de müdahale etmiyor, izin veriyor. Bu durumda onları yargılayamayız. Evet çoğu durumda rahatsızlık verebilirler/veriyorlar ancak hepsini yargılamak pek de doğru değil bana göre. Çünkü artık oyunlarda büyük bir oyuncu topluluğunu oluşturuyorlar ve birçok oyunun çok oyunculu kısmını canlı tutuyorlar. Bir nevi katkı da sağlıyorlar farkında olmadan. Öte yandan sert tepkim için kusura bakmayın. İkimizin de ilk tabirleri pek kaba olmuş. 3DS oyunlarına bu gözle bakan biri gibi görmüştüm sizi ilk başta. Forumda bu kişilerden bolca mevcut. İyi günler.

Dovahkiin

10.7.2013 13:08:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

Böylelikle ne kadar sığ düşünen biri olduğunuzu gösterdiniz. Yorumunuz için teşekkürler.
Yanlış anladın muhtemelen dostum hemen niye sığ düşünmekle suçluyorsun... Küçük oyuncuları böyle oyunlara yönlendirmenin, doğru olduğunu düşündüğümü söyledim. Oyunu çocuk işi olarak nitelendirmedim veya büyükler oynayamaz şeklinde bir iddiam yok.

Lopexia

10.7.2013 13:01:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin Bunu küçük oyunculara vereceksin oynayacak işte. Yaşına uygun olmayan oyunları oynamaya çalışıp kimseyi kanser etmeyecek...
Böylelikle ne kadar sığ düşünen biri olduğunuzu gösterdiniz. Yorumunuz için teşekkürler.

salvo

14.6.2013 11:51:15

0
Oyun kültürü PS3 + COD'dan ibaret olan "oyuncu"lardan farklı bir yorum beklenemezdi. Bundle keşke Türkiye'ye de gelseydi, tasarımını çok beğendim. Oyunu almışken XL'e de geçmiş olurduk.

BSC Misafiri

5.6.2013 18:39:26

0
senin gibiler bu oyunu oynayamaz zaten kapasitesi yetmez

BSC Misafiri

5.6.2013 18:38:52

0
Yılın oyunu geliyor beyler yol açın

- The Stig -

5.6.2013 17:20:21

0
istemsizce güldüm.. :) halen daha gülüyorum neden bilmiyorum? :D

Dovahkiin

5.6.2013 14:41:08

-2
Bunu küçük oyunculara vereceksin oynayacak işte. Yaşına uygun olmayan oyunları oynamaya çalışıp kimseyi kanser etmeyecek...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Leaf
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız