Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Andy Serkis, Batman Filminin Alfred'ı Oldu

 
Robert Pattinson'ın Batman karakterini oynayacağı, Batman filminin oyuncu seçimleri devam ediyor. Hatta oldukça güzel devam ediyor. Çizgi romanlardakine daha yakın bir Batman, yani dedektif olan bir Batman göreceğimiz için zaten heyecanlıydık. Filmin oyuncu seçimleri de şu ana kadar gayet güzel gidiyor. Komise Gordon rolünü Westworld dizisinden tanıdığımız Jeffrey Wright oynayacak. The Riddler rolünü ise Paul Dano oynayacak.
 
Bugün açıklanan bir diğer oyuncu seçimi ise bizleri en heyecanlandıran seçim oldu diyebiliriz. Gollum rolüyle tanınan usta oyuncu Andy Serkis, Batman'in yani Bruce Wayne'in kahyası Alfred Pennyworth'ü canlandıracak. Oyuncunun yaşı düşünüldüğü zaman Bruce Wayne'in ilk Batman olduğu yılları izleyeceğimiz kesin diyebiliriz.
 
Şu sıralar dolanan bir diğer söylenti ise Colin Farrel'ın, The Penguin rolünü canlandıracak olması. Gerçekten bu söylenti de gerçekleşirse ki gerçekleşecek gibi duruyor, inanılmaz bir oyuncu kadrosuna sahip olacak Batman filmi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film ve Dizi Haberleri batman film andy serkis alfred oyuncu kadrosu
Death Stranding, Japonya'da Bu Jenerasyonun En İyi Çıkış Yapan Yeni IP'si Oldu Uncharted Filminin Sully'si Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.11.2019 17:22:49

0
Yakışır

Zarbo257

14.11.2019 14:20:38

+1
Oyuncu kadrosundan ziyade iş senaryo ve yönetmende bitiyor bunu defalarca gördük iyi oyuncu iyi film demek olmuyor ne yazık ki hele konu batman gibi krtirik bi karakter olunca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız