Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Analist Daniel Ahmad, Assassin's Creed Ragnarok Söylentilerini Yalanladı

 
Ubisoft'un popüler oyun serisi Assassin's Creed'in yeni oyunu için geçtiğimiz günlerde söylentiler çıkmıştı. Söylentiler yeni oyunun Viking döneminde olduğu, isminin Assassin's Creed Ragnarok olacağı ve RPG mekanikleri ve co-op mekaniklerinin ekleneceği söylenmişti. İlk çıkan söylentilerin tamamını buradan okuyabilirsiniz.
 
Oyun dünyasına dair bilgileri duyurulmadan aktaran, analist Daniel Ahmad bu söylentileri yalanladı. Daniel Ahmad'ın dediğine göre sızdırılan bilgilerin çoğu yanlış. Yeni oyunun isminin Ragnarok olarak adlandırılmadığını söyledi. Oyunun savaş mekaniklerinin geliştirildiği gibi konuların doğru olduğu ancak genel olarak bilgilerin yanlış olduğunu söyledi.
 
Resmi olarak henüz hiçbir şey öğrenmedik sıradaki Assassin's Creed oyunu için, ama geliştirildiği neredeyse kesin. Resmi olarak E3 2020'de duyurulacak gibi duruyor. En azından detaylı olarak o zaman oyuna dair şeyler öğreneceğiz diyebiliriz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Assassin’s Creed Assassin’s Creed Odyssey Ubisoft Antik Yunanistan Assassin's Creed Ragnarok söylentiler sıradaki oyun vikingler
Westworld'ün 3. Sezonundan Fragman Paylaşıldı ve Yayın Tarihi Belli Oldu Death Stranding PC için Derecelendirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.1.2020 19:42:02

0
İnandık.

BSC Misafiri

13.1.2020 19:41:41

+1
Hala savaş animasyonundan bahsediyorlar. Oyun serisi olarak bir kere gizliliğe önem vermemiş bir Suikastçi oyunu yıllardır devam ediyor kimse de demiyor ki aga bu nedir?

JackTim

13.1.2020 16:04:30

+1
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Odyssey
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız