Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

An İtibariyle World of Warcraft Classic'ten İsim Rezervasyonu Yapabilirsiniz

 
World of Warcraft'taki nick'inizi hatırlıyor musunuz? An itibariyle World of Warcraft Classic'ten her zaman kullandığınız isminizi rezerve edebilirsiniz. Sunucuyu seçin ve karakterinizi rezerve edin.
 
Bunu yapmak için de World of Warcraft'ta aktif bir aboneliğe ihtiyacınız var. 26 Ağustos pazartesi gününe kadar, yani oyun başlamadan evvel ise World of Warcraft hesabınızda üç farklı karakter oluşturabilirsiniz.
 
Bu arada eski World of Warcraft arkadaşlarınızı nasıl bulabileceğiniz ile ilgili detayları bu sayfadan bulabilirsiniz. Bu sayede de eski oyun arkadaşlarınızla birlikte tam bir nostalji fırtınası yaşayabilirsiniz. 
 

 
World of Warcraft, ilk çıktığı hali olan Vanilla sürümüne geri dönüyor. World of Warcraft Classic 27 Ağustos'ta oyuncularla buluşacak.
 
Blizzard şimdi de oyuncuların istekleri doğrultusunda geleceğini söylediği RP ve PvP sunucularını duyurdu. Ancak maalesef şimdilik RP ve PvP sunucusu yalnızca Kuzey Amerikalı oyuncular için onaylandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer WoW WoW Classic Vanilla piyasaya sürülme tarihi nickname
Fallout 76'nın Bir Hatasını Kullanan Oyuncu, Haritanın Altında Kendi Dünyasını Oluşturdu Shenmue III PC Kickstarter Destekçileri Eylül Ayında Oyunu Deneyebilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız