Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: Rebirth Serinin Önceki Oyunlarından Farklı Bir Korku Deneyimi Sunacak

 
Geliştirici Frictional Games, yeni oyunu Amnesia: Rebirth ile serinin önceki oyunlarına kıyasla farklı bir korku deneyimi sunmak istiyor ve kulağa biraz SOMA tarzı olacak gibi geliyor.
 
Oyunun kreatif direktörü Thomas Grip tarafından belirtilene göre "Amnesia: Dark Descent'ta oyuncuların sevdiğini düşündüğümüz çok şey var, daha iyi yapabileceğimizi düşündüğümüz çok şey var, SOMA'dan öğrendiğimiz çok şey var ve bunların hepsini bir araya getirmemiz gerektiğini düşünüyoruz."
 
"Amnesia: Dark Descent'ı geliştirmeye başladığımızda yapmak istediğimiz şeylerden biri tematik konunun merkezde olmasıydı. İnsan kötülüğü hakkında olmasını istedik fakat bu tema biraz ikinci planda kaldı ve bunun yerine oyun 'çok korktum, canavar geliyor'a odaklandı. Bu yüzden yeniden bir şans vermeye karar verdik. Korkunun sadece bir canavarı gördüğünde yaşanan, kısa süreli bir his olmasını istemiyoruz. Korkunun zamanla büyüyen bir his olmasını istiyoruz."
 
"Amnesia: Rebirth ile SOMA arasındaki en güçlü bağlantı, oyuncuları bir karaktere ve bir durumun içine sokmaya ve onları bu durumu ciddiye almaları gerektiğine ikna etmeye çalışmamız."
 
"Amnesia: Rebirth'te asıl güçlü etkinin ne zaman geleceğine yönelik, SOMA gibi oyunun ortalarına doğru olduğunu söyleyebilirim." 
 
Amnesia: Rebirth sonbahar 2020'de PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Detayların ve duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Amnesia: Rebirth Frictional Games PS4 PC
Royal Youth, VFŞL 2020 Yaz Mevsimine Katılacak! Quantic Dream Heyecan Verici Yeni Projeler Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

26.5.2020 16:58:03

+1
Seviyorum bu adamları. Amnesia Machine for Pigs için abartı bir mesaj yayınlamışlardı zamanında pcyi kapatacaksınız korkudan falan diye.

CaptainReinhard

26.5.2020 13:54:19

0
Steam istek listemde bekliyor çıksa zalim.

porsux

26.5.2020 12:26:21

+1
Bulduğum tüm notları okuyarak oynamıştım ve iddia ediyorum filmleştirilseydi kült bir korku filmi çıkardı ortaya. Öyle çokta not okumayı seven birisi değilimdir ama kullanılan edebi dil o kadar tatlı gelmiştiki bana...Ayrıca bu nasıl yapımcıdır. Adamlar kendi oyunlarını eleştiriyorlar. Canavar çıktı, çok korkuyoruma dönüşmüş bir müddet sonra.. katılmıyorum ! =)

Hyper-X

26.5.2020 11:11:56

+1
Gerile gerile oynadığım ender oyunlardandır. Çok sağlamdı, hala oynamayan kaldıysa tüm gerilim-korku sevenlere tavsiye ederim. Penumbra:Black Plauge de güzeldi, onu da unutmamak gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: Rebirth
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız