Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: A Machine For Pigs Sonunda Onaylandı!


     Birkaç haftadan beri Frictional Games'in başlattığı yeni Amnesia oyununu tasvirleme çalışması, türlü türlü iddiaları beraberinde getirmişti. Ama artık iddialara gerek yok, Amnesia: A Machine For Pigs onaylandı!
 
     The Chinese Room ekibinin yazarı Dan Pinchbeck, Joystiq sitesine verdiği röportajda yeni oyundan bahsetti. Dear Esther ile adından söz ettiren The Chinese Room'un da yapımında yer aldığı A Machine For Pigs, PC'lere özel olarak Cadılar Bayramından(31 Ekim) önce sunulacak.
 
     Oyun hakkında "Yeni oyun Amnesia: The Dark Descent'in direkt olarak devamı değil" açıklamasını yapan Pinchbeck, "Oyun aynı karakterleri içermiyor. Farklı bir hikaye fakat aynı evren." diyerek durumu aydınlattı.
 
     Ayrıca Pinchbeck, hikayeden de özet olarak bahsetti. A Machine For Pigs 1899'da geçecek ve zengin bir sanayici Oswald Mandus'un yaşadıklarını konu alacak. Bu anda karakterimizin durumu da epey endişelendirici. Meksika'da yaşadığı bir felaketin ardından trajedik bir şekilde evine dönen Mandus, gördüğü korkunç rüyalarla birlikte maceraya başlıyor.
 
     Resmi duyurunun ardından gelecek daha falza bilgi, resim ve video için beklemedeyiz. Güzel olacağından şüphemiz yok!

Bu haberin bağlantısı
URL
amnesia frictional games the chinese room a machine for pigs dear esther amnesia the dark descent pc indie
Sony'nin Vita'nın Fiyatını Düşürme Düşüncesi Yok Far Cry 3 Tanıtım Videosuna Türkçe Dublaj
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-49878F607

23.2.2012 12:26:18

0
Korku nedir bu oyun sayesinde öğrendik :)

musAKka

23.2.2012 02:10:06

0
Dear Esther ile oyuna nasıl ruh katılabildiğini göstermişlerdi. Amnesia'nın o tırstıran evrenini devam ettirip bahsettiğim ruhu daha da güzel bir şekilde entegre edebilirlerse yeni oyunun adını efsaneler arasına rahatlıkla sokacaklardır. Korkarak bekliyoruz.

BlackBeasT

23.2.2012 00:15:41

0
Amnesia ismini ne zaman görsem o karanlık koridorlarda elde gas lambası 1 o yana 1 bu yana telaş içinde koşturduğumu hatırlıyorum...haha

SOLID SNAKE

22.2.2012 23:12:26

0
The Chinese Room'un tahmini doğru çıktı. Umarım Amnesia'nın Oynanışını ve Büyüsünü bozmazlar. The Chinese Room Açık araziler yapıyor Amnesia O Kapalı mekanlardan çıkarsa Korkutma özelliğini kaybedebilir buda Benim gibi hayranları için büyük hayal kırıklığı olur... Merak ediyorum Acaba The Chinese Room'un katkısı ne olacak. Umarım Amnesia'yı bozacak birşey olmaz. Oyunun Ana Konusuna Katılmak isteyenler: [link]http://forum.donanimhaber.com/m_58009106/tm.htm[/link]

Tfn123

22.2.2012 22:51:47

0
Korku geri dönüyorrrrr offf beeee

oyuncu11790

22.2.2012 21:57:44

0
oyunun ismini duyunca aklıma korkudan başka bir şey gelmiyor ya :)

avatar78

22.2.2012 21:37:01

0
Amnesia'nın hikayesi, Daniel'in Alexander ile macerası çok iyiydi. Bundan da hiç kuşkum yok. Yine de umarım korkuyu fazla kaçırıp maceradan ödün vermezler. edit: Alkan hocam Joystick'teki haberdeki resimler sanırım konsept çalışmaları, onlar da eklenmeliydi habere diye düşünüyorum. http://www.joystiq.com/screenshots/amnesia-a-machine-for-pigs/4835899/#/0
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: A Machine For Pigs
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız