Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amerika'da PS3 "Greatest Hits" İçin 7 Yeni Oyun

 
         
 
     Bildiğiniz gibi Playstation 3 oyunları "Greatest Hits" kapsamına girdiği zaman fiyatlarında indirim yaşanıyor. Yüksek satış rakamları yakalayan oyunlara uygulanan bu yöntem sayesinde uygun fiyata oyun oynayabiliyoruz.
 
    Sony Amerika'nın duyurusuna göre bu kapsama 7 yeni oyun daha katılıyor. Bu oyunlar M.A.G, Call of Duty 4: Modern Warfare, Demon's Souls, Ratchet&Clank: A Crack in Time, Motor Storm: Pacific Rift, Call of Duty: World at War ve Tekken 6 gibi önemli yapımlar.
 
     Oyuncular multiplayer özelliğinden dolayı bir türlü ucuzlamak bilmeyen Call of Duty oyunlarını sonunda uygun fiyata oynama şansı yakalayacaklar. Bu oyunlar Amerika'da bu kapsama girecek olsa da Avrupa için de Greatest Hits duyuruları yakındır.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Greatest Hits rpg action ps3 M.A.G Call of Duty 4: Modern Warfare Demon's Souls Ratchet&Clank: A Crack in Time Motor Storm: Pacific Rift Call of Duty: World at War Tekken 6
Castlevania ve Dead Rising 2'nin İnceleme Puanları CAPCOM'dan 2 Yeni Oyun Duyurusu Yarın Geliyor

BSC Misafiri

29.9.2010 13:06:40

0
Demon's Souls bunu oynayamadığıma yanarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız