Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

American Truck Simulator'ın Çıkışında 2 Eyalet Bulunacak


      Özellikle ülkemizde büyük bir kesim tarafından oynanan Euro Truck Simulator 2'nin yapımcısı aynı oyun türünü paylaşan American Truck Simulator'ı geliştirmekte. Geliştirici ekip oyunun sahip olacağı harita hakkında açıklama yaptı.
 
      Daha önce yapımcı firma SCS Software, oyunun sadece Kaliforniya Eyaleti'ni içereceğini duyurmuştu. Oyuncular arasında üzüntüyle karşılaşılan bu durum için SCS daha sonra gelecek bir güncellemeyle oyuna Nevada Eyaleti'nin ekleneceğini duyurmuştu. Şimdi ise yapımcı ekip bu eyaletin oyuna aktarıldığını ve oyunun çıkışında oyunculara sunulacağını dile getirdi. Yani American Truck Simulator çıkış yaptığında yeni eyaleti ilk gün güncellemesi olarak indirebileceksiniz. 
 
        Üçüncü eyalet olarak Arizona da oyuna eklenecek. Ücretsiz olarak gelecek bu güncelleme için henüz bir tarih aralığı verilmiş değil. American Truck Simulator, 3 Şubat'ta çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
American Truck Simulator Truck Simulator SCS PC simülasyon kamyonculuk yarış
Iron Maiden RPG'si Geliyor! Twitch Kanalımızdaki Yayınlarımız Hakkında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
American Truck Simulator
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız