Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon Games, Birden Fazla Platform için Yeni Tomb Raider Oyununu Yayınlayacak

 
 
Amazon Games, Crystal Dynamics tarafından geliştirilen bir sonraki Tomb Raider oyununu yayınlayacağını duyurdu. Birden fazla platform için mevcut olacak ve "bugüne kadarki en büyük, en kapsamlı Tomb Raider oyunu" olmayı vaat ediyor.
 
İlk olarak Nisan ayında duyurulan yeni Tomb Raider oyunu, Unreal Engine 5 üzerine inşa ediliyor ve Tomb Raider franchise genel müdürüne göre "sınırların zorlamayı ve hayranların hak ettiği yüksek kaliteli sinematik aksiyon/macera deneyimini sunmayı" hedefliyor.
 
Amazon Games ve Crystal Dynamics, Crystal Dynamics'in yeni bir çok platformlu Tomb Raider oyunu geliştirmesi ve Amazon Games'in tam destek sağlaması ve oyunu küresel olarak yayınlaması konusunda bir anlaşmaya vardıklarını duyurdu.
 
Henüz adı belli olmayan yeni Tomb Raider oyunu, Lara Croft'un Tomb Raider serisindeki hikayesini devam ettiren, tek oyunculu, anlatı odaklı bir macera oyunudur. Tomb Raider'ı oyun dünyasının en saygın serilerinden biri haline getiren tüm unsurları içerir. Oyunculara keşfetmeyi ve yaratıcı yol bulmayı ödüllendiren, çözülmesi gereken akıl almaz bulmacalarla dolu bir ortamda kendinden emin ve çok boyutlu kahraman Lara Croft'un kontrolünü verir.
 
Crystal Dynamics, en büyük, en kapsamlı Tomb Raider'da hikaye anlatımını bir sonraki seviyeye taşımak için Unreal Engine 5'in gücünden ve en son teknolojisinden yararlanıyor. Oyun ile alakalı ek ayrıntılar daha sonraki bir tarihte duyurulacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
Summum Aeterna, 2023 Yılında Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor Inkulinati, 31 Ocak 2023'te Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız