Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Altered Carbon'un İkinci Sezon Fragmanı Paylaşıldı

 
İlk sezonu 2 Şubat 2018'de Netflix üzerinden yayınlanan, cyberpunk bir evrende geçen ve Richard K. Morgan'ın aynı isimli kitabından esinlenen Altered Carbon'un ikinci sezonundan ilk uzun fragman paylaşıldı.
 
Dizinin fragmanı dışında ayrıca dizinin bir de animasyon dizisi duyuruldu. Animasyon dizisi yakın bir gelecekte yayınlanacak. Animasyon dizisinin yönetmeni Dai Sato olacak. Dai Sato daha önce Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eureka Seven, Cowboy Bebop ve Ergo Proxy gibi animelerde çalışmıştı. Dizinin ikinci sezonunda ilk sezon finalinden, on yıllar sonrası anlatılacak.  
 
Dizinin oyuncu kadrosunda başroldeki Anthony Mackie dışında Simone Missick, James Saito, Lela Loren, Dina Shihabi, Torben Liebrecht, Chris Conner ve Renée Elise gibi isimler de bulunacak. İkinci sezon için yayınlanan fragmanı Türkçe altyazılı bir şekilde aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film ve Dizi Haberleri altered carbon ikinci sezon netflix yayın tarihi oyuncular konusu cyberpunk dizi Anthony Mackie falcon
Aksiyon Macera Oyunu Mayhem in Single Valley, PC İçin Duyuruldu My Friend Pedro PS4 için Derecelendirildi

İdrak İstimlak

12.2.2020 10:29:11

0
Merakla 27 Şubat'ı bekliyoruz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız