Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alpha Protocol'e 3 Yeni Karakter Video'su Çıktı

 
 
    Obsidian'ın yapım aşamasındaki RPG oyunu Alpha Protocol ile ilgili 3 yeni karakter video'su daha çıktı. Video'larda anakarakter Michael Thorton dışında, emektar casus Marburg ve seksi meslektaşı Mina Tang'i görme şansına sahipsiniz.
 
     Michael Thorton'ın ortalığı epey bir ateşe verdiği görülürken video'sundan yola çıkarak Marburg'un 20 yıllık tecrübesi olan "Black Ops" ajanı olduğunu öğreniyoruz. Mina Tang'in NSA'den grupa dahil olduğu ortaya çıkarken oyundaki tanımının "kulağınızdaki ses" olduğu belirtiliyor. 
 
    28 Mayıs'da Avrupa'ya, 1 Haziran'da ise Amerika'ya çıkacak olan Alpha Protocol'ün yeni video'larıyla sizi başbaşa bırakıyorum ; 

 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg action pc ps3 xbox 360 yeni video'lar Obsidian Sega
Bioshock 2 İçin Yeni Multiplayer Haritalar Geliyor "Yeni Parasite Eve Bu Sene Japonya'ya Çıkacak"

BSC Misafiri

26.4.2010 23:10:32

0
ilk oyun duyuruldugunda grafıklerı felan cok hosuma gıtmıstı ve 4 gozle oyunu beklemeye baslamamıstım kı ard arda gelen bu ertelemeler sayesınde oyunun grafklerı gozume cok kalıtesız gelmeye basladı artık oyunu cıksa bıle almam herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alpha Protocol
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız