Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alone in the Dark: Illumination'ın İkinci Kapalı Betası Oyuncuları Bekliyor


     Alone in the Dark serisinin yeni oyunu Alone in the Dark: Illumination'ın ikinci kapalı betası kısa bir süre için açıldı. Bu betaya katılmak için yapmanız gereken tek şey oyunu Steam üzerinden ön sipariş etmeniz.
 
      Düzenlenen bu ikinci kapalı betada oyunun multiplayer modu denenebilir olacak. Betada  Hunter, Witch ve Engineer sınıflarını seçebilecek ve üç farklı haritada oynayabileceksiniz. Oyunun düzenlenen ilk betasına göre oyuna bazı yeni içerikler eklendiğini ve düzenlemeler yapıldığını belirtelim. Bahsettiğimiz beta Pazartesi günü oyunculara kapanacak. Alone in the Dark: Illumination'ı Steam üzerinden 50 TL karşılığında ön sipariş edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity.com Alone in the Dark: Illumination korku horror alone in the dark pure atari pc unreal engine 4
Karanlık Atmosferin Hakim Olduğu Dead Synchronicity'nin Çıkış Videosu Karşınızda Final Fantasy XIV: Heavensward'ın Açılış Sinematiği Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2015 14:03:22

0
oyunun tarzını bozup içine ettiklerini artık geçtim bari grafikleri ve dinamiklerini düzgün yapsaydınız ne yürümesi yürüme ne ateş etmesi hele zıplamasına bayıldım animasyonlar süper gerçek ötesi olmuş hele hele en büyük oskarlık ödülleri ise unreal 4 te unreal 2,5 grafiği verdirmeyi başarmışlar

BSC Misafiri

12.4.2015 23:16:33

0
illumination oynamam abi bn bu oyunu bu örgüt hertarafı sarmış ya

BSC Misafiri

12.4.2015 18:18:39

0
illumination oynamam abi bn bu oyunu bu örgüt hertarafı sarmış ya

MonacoDoom

12.4.2015 14:09:26

+1
Parayla demo oyun denettirmek ha, iyi taktikmiş...

Nightmare_00

12.4.2015 10:04:53

+1
''Betada Hunter, Witch ve Engineer sınıflarını seçebilecek ve üç farklı haritada oynayabileceksiniz'' Peehhh Sürahi Nine , Alone İn The Dark'ın geldiği noktaya bak , oyunun kökeni korku ama sınıflar ve Multi var söyleyecek daha fazla bişey yok..

Megathrone26

12.4.2015 04:23:50

+1
Siparis ettikten sonra betaya katilmanin ne anlami var. Ilk once denerim begenirsem siparis ederim sacma sapan usler yapiyolar. Ayrica alone in the dark gibi bi oyunda multi ne alaka.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alone in the Dark: Illumination
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız