Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Allied Esports Odyssey Turnuvası Tamamlandı

 
     Valorant IGNITION SERIES kapsamında çevrimiçi olarak düzenlenen Allied Esports Odyssey, Valorant turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu G2 Esports oldu. G2 Esport büyük finalde rakibi FunPlus Phoenix karşısında 2-0 (Ascent: 13-5, Bind: 13-9) galibiyet elde ederek turnuvanın şampiyonu ve 7.678 Dolar para ödülünün sahibi oldu.
 
      Riot Games'in Valorant oyunu çıkışı ardından üçüncü tekil şirketlerle başlatmış olduğu "IGNITION SERIES" turnuvalarının 15. serisi olan Allied Esports Odyssey, çevrimiçi olarak 6 takımın davet ile katılımı ve oluşturulan 17,720 Dolar ödül havuzu ile gerçekleşti. Turnuvaya G2 Esports, Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, FunPlus Phoenix, Giants Gaming ve Türk espor takımı BBL Esports davet edildi.
 
     11-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen grup aşamasında en iyi 4 takım Playoff etabına yükseldi. Playoff etabına yükselen takımlar; Team Liquid, FunPlus Phoenix, G2 Esports, Ninjas in Pyjamas oldu. Playoff etabı çiftli eleme sistemiyle tek maçlık seri formatında gerçekleşti. Üst turda FunPlus Phoenix'i 13-10, Team Liquid'i 13-9 mağlup eden G2 Esports büyük finale adını yazdırdı. Alt tura düşen FunPlus Phoenix ise Ninjas in Pyjamas'i 13-4, Team Liquid'i 13-11 mağlup ederek büyük finalde tekrar G2 Esports'un rakibi oldu.
 
     G2 Esport büyük finalde rakibi FunPlus Phoenix karşısında 2-0 (Ascent: 13-5, Bind: 13-9) galibiyet elde ederek turnuvanın şampiyonu ve 7.678 Dolar para ödülünün sahibi oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
The Mandalorian'ın Yaratıcısı, 3. Sezonun da Covid-19 Salgınından Etkilenmeyeceğini Söyledi Better Call Saul'un 6. Sezonunda Breaking Bad'teki Karakterlere Bakış Açınız Değişecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız