Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aliens: Colonial Marines Wii U'dan İlk Bilgiler

Aliens: Colonial Marines'i Wii U'da oynamak daha zevkli olacak gibi görünüyor

    PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için de hazırlanan Aliens: Colonial Marines Nintendo'nun E3 sunumunda Wii U için de duyurulmuştu. Gearbox Software'in geliştirdiği oyunun Wii U sürümü oldukça farklı özelliklere sahip olacak gibi görünüyor.
 
    Gearbox yetkililerinin açıklamasına göre oyunun tamamı televizyon yerine Wii U'nun kontrolcüsündeki ekrandan oynanabilecek. Randy Pitchford, kontrolcünün bazen hareket algılayıcı olarak kullanılabileceğini, bu sayede arkadaşlarımızın ve Alien'ların yerini kolayca saptayabileceğimizi söylüyor.
 
     Wii U'nun kontrol cihazı bazen tam etkileşimli bir haritaya dönüşebilecek. Sanırım bu özelliğin oyunu TV ekranından oynarken kullanılması mümkün olacak. Ayrıca kontrolcüyü bazı kapıları hack'leme gibi çeşitli mini oyunlarda kullanacağız.
 
      Randy Pitchford, Wii U'nun gerçekten de harika bir cihaz olduğunu ve kendilerinin bu oyunda gerçekleştirebilecekleri çok harika fikirlerinin olduğunu vurguladı. Ayrıca yine aynı yetkili şu an için Aliens: Colonial Marines'in 3DS versiyonunu düşünmediklerini de belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything fps pcips3 ps2 xbox 360 Wii U
Ubisoft'tan Wii U için "Killer Freaks" (İlk Video) Gears of War Ekibi Kinect Oyunu Hazırlamıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens: Colonial Marines ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız