Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Aliens: CM İçin Çalışmak Eğlenceli Değildi"


    Bu senenin fiyaskolarından olsa da, satış açısından iyi bir iş çıkaran Aliens: Colonial Marines adına oldukça farklı yorumlar duyduk. Bu kez oyun adına yorum, aktör Michael Biehn'den geliyor.
 
    Game Informer'a konuşan Biehn, Aliens: Colonial Marines'in gelişim süreciyle ilgili bazı bilgiler verdi. Oyunun seslendirme kadrosunda yer alan Biehn, "Aliens: Colonial Marines için çalışmak pek keyifli değildi. Birlikte çalıştığımız kişiler oyun adına heyecanlı değillerdi. Yapımcı ekibin tamamı markanın arkasına sığınmış bir şekilde görüntü çiziyorlardı." sözlerini söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Aliens: Colonial Marines PC PS3 Xbox 360 Wii U Sega Gearbox FPS
"Self Publishing" Sistemi Xbox 360'a da Geliyor Valve, Son Çıkan Half Life 3 Haberlerini Yalanladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

maniague

28.7.2013 03:29:27

0
Oyun gerçekten iyi değildi. Bunu yapımcılar da iyi biliyordu. Bu yüzden adamlar "bari orijinalinden bir şeyler kotaralım" düşüncesiyle filmdeki bazı objeler ve olaylarla alakasız absürt bağlantılar yapmaya çalışmış. Zorlama olduğu için de hiç biri oturmamış. Maykıl abimizin ruhsuzluktan dolayı serzenişte bulunması da yapılan işi olabildiğince muazzam olmasına özen gösterildiği o dönemlerde şimdi bunu görememesinden kaynaklanmıştır. Filmdeki aktörlerin çekimlerde ne kadar eğlendikleri, bittiğinde ne kadar güzel anılarla döndüklerini bir araştırın. Adam haliyle o ortamı aramış. Bilememiş ki şimdi neredeyse yapılan her şey "jelatini" güzel göstermek için...

BSC Misafiri

27.7.2013 22:16:09

0
hasandlk Adı çıktı 9'a inmez 8'e :)

BSC Misafiri

27.7.2013 22:15:37

0
Ya arkadaşlar normalde bir çok oyunu kötü bulmama rağmen,bu oyunu 1 kere oynayıp bitirdim.Hoşuma gitti yani övülcek kadar iyi bir oyun değil ama çok güzel şekilde oyundan zevk alarak bitirdim.Bu ilk kez oluyor neredeyse kimsenin beğenmediği oyunu ben beğendim alla alla acep mutlu bir günümemi denk gelmişti :) anlamadım.

gokuba

27.7.2013 20:04:35

0
Bu işler böyle adam olana kadar yersen yoğurt yemessen ayran sözde kar etmiyo çoğunuza çekin ayranı :)

hasandlk

27.7.2013 17:08:46

0
ben oyunu season pass ile birlikte %75 indirimden aldım tamam grafik ve yapay zeka öyle çok iyi değil ama yerden yere vuracak kadarda kötü de değil bence özellikle sonradan gelen yamalardan sonra oyunun bir çok hatası düzeldi, şimdi son çıkan single player dlc'yi oynuyorum ve gayet de iyi sayılır.

Guest-56D7221EF

27.7.2013 16:29:28

0
Oyun çıktıktan sonra,oyuna ne çamur attılar be herkez bişey sokuyor :D :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens: Colonial Marines ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız