Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake's American Nightmare ve Observer Epic Games Store'da Ücretsiz

 
Bu hafta da Epic Games Store kullanıcılarını iki adet ücretsiz oyun bekliyor.

Standalone spin-off Alan Wake oyunu Alan Wake's American Nightmare ve Layers of Fear'ın arkasındaki stüdyo Bloober Team'in cyberpunk korku oyunu Observer.

Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunları ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyunlar 24 Ekim'e kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Gelecek hafta ücretsiz verilecek oyunlar da belli oldu. Q.U.B.E. 2 ve Layers of Fear 24 - 31 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store
Red Dead Redemption 2'den 4K 60 FPS Fragman Paylaşıldı Star Wars Jedi: Fallen Order Yeni Oynanış Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.10.2019 12:14:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: Gaara34 Observer için Türkçe destek gözüküyor ama steam sayfasında Türkçe desteği gözükmüyor? Bilen var mı Türkçe desteği var mı bu oyunun?
Google Translate'ten hallice bir Türkçe yaması var hocam. Resmi değil. Bu Türkçe yamayı almak içinse FB üzerinden iletişime geçiyorsun, şanslıysan ve terslenmezsen yama için hesap no veriyorlar. Buraya bağış yapıyorsun ve alıyorsun yamayı.

betadragon

17.10.2019 20:23:21

0
E şimdi epicden nasıl oyun alayım ben alıyom onlar bedava yapıyorlar ne anladım bu işten

Gaara34

17.10.2019 18:46:56

0
Observer için Türkçe destek gözüküyor ama steam sayfasında Türkçe desteği gözükmüyor? Bilen var mı Türkçe desteği var mı bu oyunun?

BSC Misafiri

17.10.2019 18:26:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Observer gerçekten güzel bir oyundu. Gamepass ile bitirmiştim. Tavsiye ederim kaçırmayın hemen hesabınıza ekleyin
Yine Steam'den aldığım iki oyunu verdiler. :D Haftaya da Layers of Fear varmış. Neyse Q.U.B.E. 2 ile açığı kapatırım. Bu arada bu mesajı alıntılamamın sebebi şu. Oyunun Epic'deki açıklamasına baktım ve hoşuma gitti. Korkularınız Hack'lenseydi ne yapardınız?

Megathrone26

17.10.2019 18:15:57

0
Observer gerçekten güzel bir oyundu. Gamepass ile bitirmiştim. Tavsiye ederim kaçırmayın hemen hesabınıza ekleyin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız