Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksys Games'den Yeni Oyun Duyurusu Geliyor

 
   999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors ile dikkatleri üzerine çeken ve geçtiğimiz yıl hem Nintendo 3DS hem de Vita'ya çıkardıkları devam oyunu Zero Escape: Virtue's Last Reward ile pek çok otorite tarafından "yılın en iyi el konsolu oyunu" ünvanına layık görülen bir yapıma imza atan Aksys Games, yeni oyunun müjdesini verdi.
 
   4-7 Temmuz tarihleri arasında Los Angeles'da  gerçekleştirilecek olan Anime Expo 2013'de panel sahibi olacağını duyuran Aksys Games ekibi aralarında Muramasa Rebirth ve BlazBlue Phantasma gibi yapımların bulunduğu yapımları oynanabilir olarak ziyaretçilerine sunacak. Bunların ötesinde yayınlanan basın bülteninde "Manyakça, tamamiyle yeni bir oyun duyurusuna hazır olun!" ibaresi de dikkatlerden kaçmıyor. Heyecanla bekliyoruz!

Bu haberin bağlantısı
URL
999 nintendo ds ds nintendo dsi nintendo ds xl puzzle adventure point and click 999: 9 Hours 9 Persons 9 Doors 999: 9 Hours 9 Persons 9 Doors ios apple itunes virtue's last reward nintendo 3ds ps vita
The Last of Us İngiltere Zirvesinde Bugünün Oyunları, 30 Yıl Öncenin Kapak Tasarımları

Noctis_Strife

24.6.2013 15:31:46

0
Virtue's Last Reward'ın 3 bölümden oluşacağı söyleniyordu, 1. 999 du 2. Zero Escape ve duyuruda 3. olacak büyük ihtimal. Last Reward'ın kaç kere ağlatıp kaç kere dumura uğrattığını hatırlarsam yenisini deli gibi bekliyorum diyebilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
999 : 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız