Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Roguelite Oyunu Ship of Fools'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Fika Productions, iki oyunculu co-op ve çevrimiçi çok oyunculu roguelite aksiyon oyunu Ship of Fools'un 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Ship of Fools, denize açılma aptallığını gösteren tek canlılar olan Fools'u oynadığın deniz yolculuğu içeren roguelite bir eşli oyundur. Takımadayı koruyan Büyük Deniz Feneri parçalanmış durumda ve kötü, yıkıcı bir fırtına yaklaşıyor.

Gemi arkadaşlarınla birlikte Stormstrider'a atlayıp denizde yolculuğa çıkacaksın. Çok sayıda seferde topları kullan, yelkenlerini hazırla ve gemini deniz canavarlarından koru. Evini büyük Faciadan korumak senin elinde. 
 
Kısacası Ship of Fools, gemini korurken denizdeki düşmanları güçlü toplarla yok ettiğin bir oyundur. Modern klasik roguelite oyunlardan ilham alan ve eşli oyun için tasarlanmış olan oyunda ilk arkadaşını güverteye çıkarmak ve dünyayı faciadan korumanda sana yardım edecek yeni eşyaların ve eserlerin kilidini açarken olağanüstü savaşın keyfini çıkarmak isteyeceksin.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Ship of Fools
God of War: Ragnarök için Myths of Midgard Adlı Yeni Video Yayınlandı Deliver Us Mars Bekleyenlerine Kötü Haber: 2 Şubat 2023'e Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız