Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Akademi Ligi Şampiyonu İstanbul Wildcats Oldu!

 
     League of Legends 2019 Akademi Ligi'nin şampiyonu İstanbul Wildcats oldu. Riot Games Elektronik Spor Sahnesi'nde gerçekleşen büyük finalde; 1907 Fenerbahçe Espor ve İstanbul Wildcats akademi takımları karşı karşıya geldi. 5 maçlık seri formatında oynanan karşılaşma sonucunda İstanbul Wildcats, 1907 Fenerbahçe Espor'u 3-2 yenerek, League of Legends 2019 Akademi Ligi şampiyon oldu. Serinin MVP oyuncusu İstanbul Wildcats takım oyuncusu Emre "Kofte" Akça seçildi.
 
 
 
     Finalinin ilk karşılaşmasında seriye hızlı başlayan taraf 1907 FB Akademi oldu. 1907 FB Akademi takım oyuncusu Luger'in IW Akademi takımına karşı sağladığı üstünlük sayesinde 1907 FB Akademi 1-0 seride önde başladı. Ancak IW Akademi takım oyuncusu Kofte'nin Irelia seçimi seride dengeleri IW Akademi lehine çevirerek 5/1/7 ve 4/2/9’luk performansla birlikte IW Akademi takımı seride 2-1 öne geçti. Seride geriye düşen 1907 FB Akademi, oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Stefan ve Hades 4. maç öncesinde kadroya dahil edildi. 4. maçta LeBlanc tercihiyle Vadi’ye inen Blue’ya IW Akademi bir cevap veremeyince seriye yeniden eşitlik geldi ve Vadi’de Silver Scrapes’in melodisi yankılanmaya başladı. 5. maçta Vadi’de çok daha istekli ve çok daha baskın bir İstanbul Wildcats vardı. Takım henüz dakika 15’te 4500 altın öne geçmeye başardı. Böylelikle 1907 FB Akademi maça geri dönmeyi başaramadı. 30 dakikalık maçın karşılaşma sonucu 16-2 tamamlandı ve şampiyon IW Akademi oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Grand Theft Auto V Temmuz Ayında PlayStation Store'da En Çok Satan Oyun Oldu MediEvil Remake Off-Screen Oynanış Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hamitcansayilgan

12.8.2019 23:38:22

0
Sorun yok hocam, estagfurullah. Tavsiyeler önemlidir. Hayırlı bayramlar dilerim :)

Lord Melkor

11.8.2019 18:23:33

0
Ne özrü hocam öyle anlaşıldıysam ben özür dilerim. Benimki sadece tavsiyeydi. Hayırlı bayramlar

hamitcansayilgan

11.8.2019 17:27:02

+1
Çok özür dilerim. Ufak bir zamansal problemden dolayı öncesini haber edemedim fakat benim haber içeriklerimi takip ederseniz, tamamıyla elektronik spor ve VFŞL Kış-Yaz Mevsimleri'ni yer veriyorum. Yorum için teşekkürler :)

Lord Melkor

11.8.2019 13:19:27

+1
Ben bunları izlemeyi seviyorum. Maçlardan önce de haber yapabilir misiniz? Yada böyle haberlerin altına gelecek maç fikstürü de koysanız güzel olabilir. Özellikle final seviyesinde maçlar eğlenceli oluyor oyunu oynamasamda izliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız