Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aion, Crucible (Challenge) Insignia Madeni

Aion, Türkiye'de de sevilerek oynanan bir MMORPG.

     Aion'a en son eklenen tek kişilik Crucible Challenge zindanı son derece basit olması nedeniyle pek sevilmeyen ve unutulmuş bi mekana dönüşmüştü.
 
     Öyle ki çoğu yeni oyuncu bu yerin varlığından bile habersiz durumda şu anda. Peki size zırh, silah ya da evcil hayvanlar kazanmanızı sağlayan Crucible Insignia'ları toplamak için her MMORPG'nin en büyük belası olan chat sistemindeki oyuncuları aramak, onlarla bir parti kurmak ve sonu belirsiz bir şekilde saatlerinizi harcamak, çırpınmak yerine Aion'u oynama zamanınızın 15 dakikasını bu basit zindana vererek çok daha karlı çıkabileceğinizr biliyor muydunuz?
 
     İşin püf noktası bu zindanın günlük görevlerinde yatıyor. Herhangi bir zindan kadar çok Crucible Insignia kazanmanızı sağlacak olan bu sistem unutulmuş zindanı yeniden Aion'un gözbebeği yaptı. Zindanı her bitirdiğinizde hem elinizde bir sürü Insignia'nız olacak hem de sadece 15 dakikada kolay bir zindanı temizlemiş olacaksınız. O yüzden size tavsiyem hemen Crucible'a girin ve bir sürü Insignia sahibi olun!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Massively mmorpg aion pc ncsoft
Dance Central 2'den Keyifli Bir GamesCom Videosu Age of Empires Online Bugün Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aion
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız