Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aiden Pearce, Watch Dogs: Legion'a Çıkış Sonrası DLC Olarak Geliyor

 
İlk Watch Dogs oyununun ana karakteri Aiden Pearce, serinin üçüncü oyunu Watch Dogs: Legion'da geri dönüyor.
 
Ubisoft, Aiden Pearce'ın çıkış sonrası indirilebilir içerik karakteri olarak oyuna ekleneceğini ve beraberinde hikaye içeriği de getireceğini duyurdu. Season Pass'e dahil olacak.
 
Ayrıca İngiliz rapçi Stormzy ile ortaklık duyuruldu. Oyuncular Fall on My Enemies adlı görevde kendisine yardımcı olacak.
 
Watch Dogs: Legion 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, PC (Uplay & Epic Games Store) ve Stadia için çıkacak. Xbox Series'e 10 Kasım'da gelecek. PlayStation 5 versiyonu da yolda.

Aiden Pearce Tanıtımı:
 
 
Stormzy Duyurusu:
 
 
Örgütleme Açıklık Kazandı:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Watch Dogs: Legion Ubisoft 6 Mart 2020 PlayStation 4 Xbox One PC Stadia
Rainbow Six Siege PS5 ve Xbox Series X'te 4K 120FPS Çalışacak Ninja ile Twitch Özel Anlaşma İmzaladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.9.2020 13:17:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: ezicioyuncu ubi son yılların en berbat etkinliğini yaptı nerede saçma sapan fikir oluşum var bu etkinlikleydi. Neydi o pop'u hindistanlı çalışanlara anlattırmışlar anasını satayım kırma ingilizce ile caga cugu etti durdu peşine hyper bilmem ne battle royale falan şu bağımsız yerel firmalardan bile daha vasat bi etkinlik yaptı.
Hindistanlı birine anlatmaları niye zorunuza gitti acaba? Ubisoft içinde birden fazla ulustan çalışanı bulunduran bir firma. Bunu zaten her sunumlarında gözler önüne seriyorlar. Pop atmosfer ve kültür olarak o taraflara yakın olduğu için böyle birşey yapmış olmaları mantıklı bence. Fazla saçmalamayın bu konularda.

rcpyksl

11.9.2020 10:30:47

+1
daha yaşlı ama daha akıllı değil ne demek ya :D bari daha akıllı olmadığını vurgulamasaydınız haha..şu ubi oyuncuların ne istediğini biliyor ve parayla satmaya çalışıyor..akılları olsaydı oyuncuyu benimseselerdi bugün çok daha iyi yerlerde olabilirdi

BSC Misafiri

11.9.2020 10:17:57

+1
Daha oyun çıkmadan dlc duyuruyorlar ya ne günlere kaldık.Entegre etsene işte oyunun içine ya

RealArek

11.9.2020 02:17:55

+5
Aiden Pearce için üçleme yapsanız ölürdünüz sanki en azından hikayesi geliyor buda bişey yarım bırakmışlardı ya devam etsin yada güzel bir şekilde kapatsınlar kaç yaşında acaba 40-50 yaş arasında gibi duruyo sakalsız versiyonuda gelmesi lazım aslında Aiden Pearce özledim yeminle ikinci oyundaki gereksiz karakterlerden sonra ilaç gibi gelicek.

Cityzens

11.9.2020 02:13:58

0
Stormzy ne alaka ya . Onun yerine ed sheeran olsaydi . Bi de kac para verdilerse oyle manyak boyle manyak anlatiyo

MonacoDoom

11.9.2020 01:53:06

+4
aiden pearce olmuş sana aydın abi. o sakal ne adamı 50 yaşına getirmişler mübarek.

BSC Misafiri

11.9.2020 01:04:41

+5
Bu adamın üzerine gitmeleri gerekirken, ne hale getirdiler oyunu.

ezicioyuncu

11.9.2020 01:00:54

+1
ubi son yılların en berbat etkinliğini yaptı nerede saçma sapan fikir oluşum var bu etkinlikleydi. Neydi o pop'u hindistanlı çalışanlara anlattırmışlar anasını satayım kırma ingilizce ile caga cugu etti durdu peşine hyper bilmem ne battle royale falan şu bağımsız yerel firmalardan bile daha vasat bi etkinlik yaptı.

Venom59

11.9.2020 00:48:34

0
Aiden'ı görmek güzel. İlk oyunun havası, atmosferi, karakterin ağırlığı oldukça iyiydi. Grafikleri Modlarla e3 fragmanındaki gibi yapmaya çalışmış, oyunu o şekil bitirmiştim. İkinci oyunun açık dünyası güzeldi ama hikaye ve karakter olarak beni kendisine bağlayamamıştı bir türlü. Legion dan ise hiçbir beklentim yok oynayacağımı bile sanmıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs: Legion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız