Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Wulin Karakter Yaratma Videosu

Age of Wulin karakter yaratma ekranı birçok seçenek ile ayrıcalık yaratıyor...

     Dünyada en çok beklenen MMO konusunda, MMO severler arasında bir anket yapsak şüphesiz ki Age of Wulin ilk 5'e girecektir. Oyuncular, oyunun gPotato tarafından Avrupa sürümünü beklemekten her ne kadar ağaç oldu ise de, oyunun Çin'deki kapalı betasından gelen karakter yaratma ekranı videosu, oyuncuların heyecanını daha da arttırmayı başardı.
 
     Çin kapalı beta'sında ki karakter yaratma ekranında birçok yüz, saç ve vücut tipi seçeneği bulunmakta. Fakat umutlarımız, kıyafet seçeneğinin 3 ile sınırlı kalması sadece kapalı betaya has bir durum olmasından yana devam etmekte.
 
     Biliyoruz, Age of Wulin takipçileri beklemekten ağaç oldunuz, fakat bu video sizleri biraz olsa da hareketlendirecek nitelikte. Sizleri daha fazla bekletmeden, Age of Wulin karakter yaratma videosu ile baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls Gala Networks Europe MMO
Dragon's Dogma'dan Çizgi Dizi Serisi (Bölüm 2) Steam'den Mount & Blade Serisine %75 İndirim!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

23.4.2012 19:19:35

0
Karakter yaratma gerçekten çok güzel, hatta Saint Row: The Third kadar iyi diyebilirim.. Şaka bir yana Saint Row: The Third karakter yaratma ekranındaki detay hiçbir RPG oyununda yok..

E_Aydin35

20.4.2012 14:06:56

0
Gerçekden çok geniş ayrıntılara, en önemli şeylere yer verilmiş.. Ebatına,boyuna,şekline,dizaynına herşey oyuncuların elinde..:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız