Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Ultron'un Credits Sahnesi Sızdı mı?

there are no strings on me!

     Öncelikle haberimizin her ne kadar beklenen birşey olsa da SPOILER yani keyif bozucu içerik olabileceği uyarısını yapalım. 
 
 
     ------------------------o------------------------------o----------------------------o--------------------- 
 
 
     Marvel filmlerini izleyenler bilir firma hemen hemen yaptığı tüm çizgi roman işlerinin sonuna sonraki filmler ile ilgili önemli ipuçları ve sahneler yerleştiriyor. Filmin bitiminde ya da Credits ekranı sonrası karşımıza çıkan bu sahneler yeni Marvel filmlerinde de muhakkak karşımıza çıkacak.
 
     Buna rağmen Age of Ultron için daha önce bir açıklama gelmiş ve bu filmde bu sahnelerden herhangi bir tanesine yer verilmeyeceği belirtilmişti. Bugün ise Age of Ultron'un Credits ekranı sonuna ait olduğu söylenen bir sahne ortaya çıktı. Hemde SpiderMan'in bulunduğu bir sahne!
 
     Bildiğiniz gibi Marvel Sony ile anlaşmaya varmış ve SpiderMan filmi ve ortak evren yani MCU için çalışmalara başlamıştı. Anlaşma yapılalı daha birkaç ay olduğu için çoktan yapımı tamamlanan Age of Ultron'da da SpiderMan'i görmeyeceğimizi biliyorduk. Ama Civil War hikayesi de göz önüne alınca bu karakterin bu filmde olacağına herkes kesin gözüyle bakıyor. Kısacası SpiderMan kendi filmleri dışında öyle ya da böyle MCU'e dahil olacak.
 
     Sızan bu video ne kadar doğru ya da sahte bir video mu bilinmez ama çekim tarzı ve diyalogları ile olabileceği kuşkusunu da akıllara getiriyor. Ne diyelim bunun cevabını görmek için 1 Mayıs'ı beklememiz gerekecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Amazing Spider-Man Örümcek Adam Activision Beenox Aksiyon örümcek adam oyunu
Reign of Giants DLC'si Don't Starve Together'a Ücretsiz Olarak Geldi Halo 3: ODST, Gelecek Ay Xbox One'a Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fazliboz

22.4.2015 17:15:57

0
Joss whedon açıklama yaptı bir röportajda bu videoyla bir alakalarının olmadığını söylüyor yalan söylemiyorsa ki bende fake olduğunu düşünüyorum bu video sahte

Deadpool1239

22.4.2015 16:50:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Disney, Sony ile anlasti SpiderMan'nin haklari icin (Film haklari Sony'de idi)
Bir dahaki seri dogal olarak Civil War olacak , buna Spider Man de dahil olacagini düsünüyorum . Umarim Söylendigi gibi (söylenti) "Andrew Garfield" yerine baska bir oyuncu olur.
söylenti değil Andrew gitti zaten Kevin Fiege açıklama yaptı 16-17 yaşlarında aktör arıyoruz diye.

BSC Misafiri

22.4.2015 14:02:31

0
Merlin'de okumuştum bu haberi. Sağolsunlar ana sayfada koskoca bir şekilde haberin içeriğini başlık olarak vermişler. Çok üzülmüştüm bu duruma. Tepkimi de belirttim siteye. Bu şekilde farklı bir başlık seçtiğiniz için sizlere henüz bu haberi görmemiş kişiler adına teşekkür ediyorum. Yazacağım şeye gelecek olursak, Joss Whedon (Filmin yönetmeni) bu görüntünün sahte olduğunu, Spider-Man anlaşmasının filmin çekimleri bittikten sonra yapıldığını söyledi. O yüzden rahat olup keyfimize bakabilir, sinemada 5 dk daha cast için durabiliriz.

mementopolis

22.4.2015 13:30:18

0
Disney, Sony ile anlasti SpiderMan'nin haklari icin (Film haklari Sony'de idi) Bir dahaki seri dogal olarak Civil War olacak , buna Spider Man de dahil olacagini düsünüyorum . Umarim Söylendigi gibi (söylenti) "Andrew Garfield" yerine baska bir oyuncu olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Amazing Spider-Man 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız