Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Empires IV - Oynanış Fragmanı

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştiriciler Relic Entertainment ve World's Edge, Age of Empires IV için yeni bir oyun fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
- Karanlık Çağlardan Rönesans'a kadar 500 yıllık bir döneme yayılan ve 35 görevden oluşan 4 ayrı senaryoda şehirler inşa edin, kaynaklarınızı yönetin, kara ve denizdeki savaşlarda ordunuza önderlik edin.
 
- İngilizleri mağlup etme görevinde Joan of Arc'ın maceralarını yaşayın veya Asya fethinde Cengiz Han olarak güçlü Moğol ordularını komuta edin. Seçim sizin. Vereceğiniz her karar tarihin akışını değiştirecek.
 
- Çok oyunculu PVP ve PVE modlarında 7'ye kadar arkadaşınızla rekabet etmek, ittifak kurmak veya izlemek için oyunu çevrimiçi oynayın.
 
- Gerçek zamanlı stratejinin temel özelliklerini anlatan öğretici bir sisteme ve senaryonun zorlanmadan oynanabilmesi için yeni başlayan oyunculara yönelik bir hikaye moduna sahiptir. 
 
Age of Empires IV, 28 Ekim'de Steam ve Microsoft Store üzerinden PC'ye çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Age of Empires IV Microsoft Relic Entertainment
Midnight Fight Express, 2022 Yazında Çıkış Yapacak League of Legends 2021 Türkiye Büyük Finali Seyircisiz Gerçekleşecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

27.8.2021 10:26:55

0
Grafiği mrafiği bir kenara bırakalım. Bu oyunun çıkmasındaki amaç nedir? İlk oyun ilk çağda, ikinci oyun orta çağda, üçüncü oyun yeni çağda geçti. Dördüncü oyun gene orta çağda. Bu kronolojiye bakarsak 4. oyun niye çıkıyor?

BSC Misafiri

27.8.2021 09:34:35

0
Hadi grafiği geçtim. O gemilerin boyutu ve modeli ne öyle. Bir 3'e bakın bir de şuna bakın. Hadi o da eyvallah diyeceğim, iki mızraklı adam birbirine girişine aradan çıkan patlama efekti gibi efekt nedir...bir de üniteler yürürken çirkin bir toz efekti var. Arkadaşlar mythology olsun 2 veya 3 olsun bu oyunlarda denge olmasaydı bile öyle bir atmosfer müzik vardı ki oynanırdı. Şimdi dengeyi iyi yaptık diye övünecekler. E bu en kolay şey matematik yapacaksın. Hani nerede görsellik ambiyans? Zor olanı yapamadılar. Ah be Ensemble Studios

BSC Misafiri

26.8.2021 22:20:15

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mütercim Bey Betada Moğollarla bayağı oynadım, Moğollar'ın göçebe sistemini çok beğendim. Grafiklerin böyle pastel görünmesine takılmayın derim. Oyun esnasında umurunuzda bile olmuyor çünkü oyun gerçekten çok akıcı, o eski AOE II havasını aldım ben. Özellikle haritaları seçmenin yanında her haritanın iklimini değiştirebilmek de çok hoş olmuş. Keşke bir beta daha olsa da biraz daha oynayabilsem.
Hocam tamamda 26 yıl öncesinde yaşamıyoruz, insan az görsellik istiyor.. Bu bildiğin mobil oyun gibi olmuş, bu seriye yakışmıyor.

Mütercim Bey

26.8.2021 19:08:17

+2
Betada Moğollarla bayağı oynadım, Moğollar'ın göçebe sistemini çok beğendim. Grafiklerin böyle pastel görünmesine takılmayın derim. Oyun esnasında umurunuzda bile olmuyor çünkü oyun gerçekten çok akıcı, o eski AOE II havasını aldım ben. Özellikle haritaları seçmenin yanında her haritanın iklimini değiştirebilmek de çok hoş olmuş. Keşke bir beta daha olsa da biraz daha oynayabilsem.

SH0O0GUN

26.8.2021 17:25:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan Grafikleri bilmem betayı oynayan biri olarak oyun gerçekten iyi. Öyle kütüksü falan filan değil gayet hoş olmuş. Moğollar olarak oynadım genelde hepsinin kendine göre avantajları dezavantajları var. Haritalar da aynı şekilde. Haritanın iklimini de ayarlayabiliyorsunuz. Performansı da gayet iyiydi.
Teşekkürler bilgi için, oyunun iyi olduğunu duymak umut veriyor. Keşke bize de biraz oynayış gösterebilseler.

Sarohan

26.8.2021 17:00:21

+2
Grafikleri bilmem betayı oynayan biri olarak oyun gerçekten iyi. Öyle kütüksü falan filan değil gayet hoş olmuş. Moğollar olarak oynadım genelde hepsinin kendine göre avantajları dezavantajları var. Haritalar da aynı şekilde. Haritanın iklimini de ayarlayabiliyorsunuz. Performansı da gayet iyiydi.

SH0O0GUN

26.8.2021 15:15:32

+2
Betaya katılanların yorumları şaşırtıcı derecede iyi, oyun akıcı diyorlar. Ama biz henüz adam gibi oynayış bile göremedik. Relic oyun sunum ve tanıtımından zerre kadar anlamıyor, insanların azıcık heyecanı vardı onu da öldürdüler. Oyun çıksın yorumlara ve oynayışa göre alıp almayacağıma karar veririm. Şu haliyle asla elimi sürmem.

wassuplaying

26.8.2021 14:29:32

+2
Her seferinde söylüyorum. Videolardan görüldüğü kadarıyla 2005 çıkışlı üçüncü oyunun grafik ve animasyonları bundan daha iyi. Neyin kafası bu anlamadım. 2021 yılındayız lan.

BSC Misafiri

26.8.2021 13:25:15

+6
Grafikler gerçekten çok kötü, gölgelendirmeler falan olmasa ciddi ciddi 2005 çıkışlı üçüncü oyun görsel olarak bundan iyi. Amaç ne, kafa ne, plan ne hiç anlamadım ya dur bakalım..

BSC Misafiri

26.8.2021 13:24:58

+5
Şu şekerci dükkanı renklerini, pastel renklerini, çocuksu renkleri bir değiştirsinler!

BSC Misafiri

26.8.2021 13:24:50

+1
Kalitesiz bir yapım olacak relic microsofttan aldığı kaynağın büyük çoğunu gerçek kitlesine yani coh 3e harcıyor bunu stajerlerine yaptırıyor fazla bişey beklemeyin diyecemde bizim türkler kaliteye çok önem vermez zaten

Battlefield Maşuku

26.8.2021 12:43:18

0
Neredeyse her evde klavye mouse var. Getirsinler konsola oynayalım ne güzel. Pc toplanmaz bu saatten sonra
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Empires IV
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız