Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Empires IV Mikro Ödeme İçermeyecek, DLC ve Genişlemeler Planlanıyor

 
Age of Empires kreatif direktörü Adam Isgreen, XO19 etkinliğinde yaptığı açıklamada, Age of Empires IV'ün mikro ödeme içermeyeceğini, çıkışından sonra indirilebilir içerikler ile genişlemeler planlandığını belirtti.
 
Adam Isgreen,
 
"Gerçek zamanlı strateji oyununda mikro ödeme fikri pek uygun değil. İndirilebilir içerikler ve genişlemeler ise bunlar Age of Empires IV'te kesinlikle araştıracağımız şeyler."
 
"Oyun çıktıktan sonra indirilebilir içerikler ve genişlemeler açısından bazı fikirlerimiz var. Ve bu içeriklerin çoğu oyunun devam ettiğini görmek isteyen topluluk ve oyuncular tarafından yönlendirilecek."

Age of Empires IV; Company of Heroes ve Dawn of War serisinin yapımcısı Relic Entertainment tarafından PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Age of Empires IV Microsoft Relic Entertainment
Shenmue Serisinin Yaratıcısı Yu Suzuki'den Oyunculara Teşekkür Mesajı Dead Island 2 ve Saints Row 5 Geliştirilmeye Devam Ediliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

18.11.2019 21:49:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: Eeltorm Mythology 2 çıksa keşke muhteşem olur mitolojik tanrılar, yaratıklar, doğa üstü güçler v.b. muhteşem bir potansiyel var aslında. İnsan savaştırmaktan bıktık farklı bir şeyler görmek istiyoruz.
git warcraft oyna ...

Fearless_tr

18.11.2019 15:28:42

0
Yeni nesil xboxada cikmali

Eeltorm

18.11.2019 14:15:45

+1
Mythology 2 çıksa keşke muhteşem olur mitolojik tanrılar, yaratıklar, doğa üstü güçler v.b. muhteşem bir potansiyel var aslında. İnsan savaştırmaktan bıktık farklı bir şeyler görmek istiyoruz.

SH0O0GUN

18.11.2019 11:34:35

0
Yine milleti gereksiz heyecanlandırıyorlar, daha Age of Empires III definite edition çıkacak, 4. oyun kim bilir ne zaman çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Empires IV
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız