Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aeon Must Die! 2021'de PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayıncılığını Focus Home Interactive ve geliştiriciliğini Limestone Games'in üstlendiği Aeon Must Die! 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak.

Bu beat 'em up oyununda hem kahraman hem kötü karakter olarak oynayacaksınız.
Savurduğunuz her bir yumruk ve yaptığınız her bir seçim düşmanın yapay zekasını ve sizi beş sondan birine götürecek yolu etkileyecek. Düşmanlar her dövüşten sonra stratejilerinize uyum sağlayacak ve bu da oyuncuları yaratıcı olmaya itecek.

Kullanıcı arayüzünün bulunmadığı tamamen yeni savaş sistemi aksiyona odaklanmanızı sağlayacak. Hikaye tabanlı ölüm/akıl sağlığı sistemi oyunu istediğiniz kadar zor veya kolay hale getirme imkanı sunacak.
 
Ek olarak, All Aeon Must Die! geliştiricilerinin bu hafta stüdyodan ayrıldığı söyleniyor. Belirtilene göre çok fazla çalıştırılmaktan ve ödeme alamamaktan dolayı istifa etmişler ve bu fragman da dışarıdan sözleşmesiz birilerine yaptırılmış.
 

Tanıtım fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Aeon Must Die! Focus Home Interactive Limestone Games beat 'em up
Genshin Impact PS4 için Bu Sonbaharda Çıkacak ANNO: Mutationem Aralık'ta PS4 ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aeon Must Die! ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız