Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision, Wii U Çıkışında Hayal Kırıklığı Yaşadı

 
   Oyun dünyasının önemli dağıtımcılarından birisi ve önemli oyun serilerine sahip olan Activision Blizzard'dan Bobby Kotick, Skylanders'ın oyun dünyası üzerinde yaptığı etkiye değinirken Nintendo Wii U hakkında da önemli açıklamalarda bulundu:

"Wii U'nun çıkışında şöyle veya böyle hayal kırıklığı yaşadık ve sanırım bu yıl oldukça zorlu geçecek. En çok merak ettiğimiz konu ise 6-11 yıllık donanıma sahip olup olmadığı. Ama Skylanders serisiyle ilgili uzun vadede büyük beklentilerimiz var. Yıl içerisinde yeni bir ürün çıkarabiliriz."
 
   Ellerindeki en vurucu oyun serilerinden birisi olan Call of Duty'nin 2 nesil boyunca aynı grafik motoruyla kendini gösterirken Activision'ın Wii U'nun donanımıyla ilgili endişe duyması pek bir manidar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Nintendo Wii U activision skylanders
City of Steam'in 3. Kapalı Beta Haftası Başladı World of Tanks'ın Yeni Güncellemesinden Notlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.2.2013 21:51:31

0
Hatice değil Natice.Satıyor mu satıyor bitti adamlar kazandığı paraya bakıyor ne demiş Napolyon:''Para,Para,Para'' Adamlar işine bakıyor

BSC Misafiri

8.2.2013 21:51:17

0
farkındaysanız adam gelecek nesil için yetersiz demiş. şu an farkı göremiyorsunuz yeni xbox la ps4 çıktığında ne demek istediğini anlayacaksınız. bir de mw2 mw3 yada black ops 1 2 yi önceki nesle koyun bakalım ps2 ile xbox nasıl bir görüntü performans verecekler? merak ettim 2 nesil boyunca aynı grafik motoru diyenlere gelsin. pc yi dışarıda tuttuğumuzda! cod serisi şu anki konsollar için bile fazla grafik sunuyorlar. biraz mantık yahu 4 senedir devam eden bu yersiz alakasız yazılarınız mw4 ile son bulacak. 2013 holiday de görüşürüz.

EzioAuditore_

8.2.2013 19:11:03

0
Sanki üst düzey grafikli oyunlar yapıyorsunuz da donanım yetmiyor. Tövbe ya Rabbim. :D

BSC Misafiri

8.2.2013 19:09:39

0
"Ellerindeki en vurucu oyun serilerinden birisi olan Call of Duty'nin 2 nesil boyunca aynı grafik motoruyla kendini gösterirken Activision'ın Wii U'nun donanımıyla ilgili endişe duyması pek bir manidar." Tuttum bunu.

Art is a Bang

8.2.2013 18:49:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Haha, sen 6-8 yıl öncesinin grafik düzeyinde oyunlar çıkar. Sonra da donanım yetersiz de... Ne adamsın be mübarek.
Birazdan Kol of daticiler gelir.

MantarTheGreat

8.2.2013 18:31:00

0
Haha, sen 6-8 yıl öncesinin grafik düzeyinde oyunlar çıkar. Sonra da donanım yetersiz de... Ne adamsın be mübarek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız