Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Blizzard da Oyun Geliştiricileri Konferansı'na Katılmayacak

 
Bir önemli şirket daha, 16 - 20 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Oyun Geliştiricileri Konferansı'na katılmayacağını açıkladı. Activision Blizzard da yine aynı sebepten, yani Corona virüsünden dolayı konferansa katılmayacaklarını, resmi Twitter hesapları üzerinden açıkladılar.
 
Genel olarak Tweetler'de ekiplerinin sağlıklarının daha büyük bir öncelik olduğundan dolayı katılmayacaklarını açıkladılar. Bahsi geçen Tweetler'i aşağıda bulabilirsiniz.
 
Şu an için aynı konferansa katılmayacak olan öne çıkan şirketler şu şekilde: Activision Blizzard, Unity, Amazon, Sony, Epic Games, Facebook Gaming/Oculus, Kojima Production ve Microsoft.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 corona virüsü oyun geliştiricileri konferansı şirketler katılmayacak hangi Activision Blizzard Unity Amazon Sony Epic Games Facebook Gaming/Oculus Kojima Production Microsoft
The Witcher Dizisinde Vesemir'i Oynayacak Aktör Belli Oldu DOOM Eternal'ın Battlemode'undan 4 Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ullu

1.3.2020 19:27:33

0
tertemiz warcraft 3 reforged darlamasından kurtuldular he

YildirimBuyucusu

29.2.2020 18:06:19

0
Diğerlerine üzülürken, bu habere sevindim. Mümkünse bütün etkinliklerden uzak dursunlar, kendileri yapsınlar Çöpcon'larını. Rezil rüsva herifler. Çöküşe devam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız