Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya RPG Dungeons & Dragons Oyunu Geliştiriliyor

 
Wizards of the Coast başkanı Chris Cocks 2019'un sonlarında yaptığı açıklamada, Dungeons & Dragons evrenini baz alan yedi veya sekiz oyun üzerinde çalışıldığını söylemişti. Bunlardan biri erken erişimde bulunan rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 ve diğeri de yapım aşamasında olan co-op aksiyon rol yapma oyunu Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Hidden Path Entertainment'ın twitter üzerinden paylaştığı iş ilanı sayesinde bir tanesi daha belli oldu.

Defense Grid serisinin yaratıcısı ve Counter-Strike: Global Offensive ile Age of Empires II HD'nin yapımına destek olan Hidden Path Entertainment "Dungeons & Dragons serisinin içinde geçen AAA, üçüncü şahıs, açık dünya fantezi rol yapma oyunu" geliştirdiklerini duyurdu.
 
State of Decay 2 ve Beyond Blue'nun yazarı Whitney Beltràn bu projede hikaye anlatımından sorumlu yönetmen rolünü üstlenecek. İş ilanları Unreal Engine 4, seslendirilmiş diyaloglar ve dallanan hikaye anlatımından bahsediyor. Hidden Path Entertainment'ın "Dungeons & Dragons serisinin içinde geçen" demesi mevcut bir Dungeons & Dragons ortamını kullanacağına işaret olabilir. Baldur's Gate 3 ve Dungeons & Dragons: Dark Alliance'ın ikisi de Forgotten Realms'de geçiyor. Whitney Beltràn daha önce Dungeons & Dragons'ın gotik korku dünyasını temel alan Van Richten's Guide to Ravenloft kitabı üzerinde çalıştı. Yine de Hidden Path Entertainment'ın Ravenloft oyunu yaptığına dair bir kanıt değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Guilty Gear: Strive 11 Haziran'a Ertelendi In Rays of the Light 17 Mart'ta PS5, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

5.3.2021 09:35:48

0
Yapacakları tek şey Baldur's Gate 3 kıvamında bir şey yapmak. Ama işte bir tarafta Larian var diğer tarafta hiçte umut vermeyen isimler. Bakalım...

BSC Misafiri

5.3.2021 06:48:46

0
MMO olmasın yeter. Başka birşey istemem.

BSC Misafiri

4.3.2021 15:40:55

0
arkadaşlarla dnd oynamak çok zevkli umarım bu oyun da bir o kadar zevkli olur

BSC Misafiri

4.3.2021 14:21:37

0
Yani hiç iç açıcı kadro yok ama bakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız