Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Macera Oyunu Tchia, 2022'de Çıkış Yapacak

 
 
Geliştirici Awaceb, açık dünya macera oyunu Tchia'nın PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Tchia'nın ilk olarak The Game Awards 2020 ön gösterisinde Steam ve Stadia aracılığıyla PC'ye geleceği duyuruldu. Bugünün duyurusunda bu sürümlerden artık bahsedilmiyor.
 
Açık dünya macera oyununda tırmanarak, süzülerek, yüzerek ve kayığınıza binerek tropikal takımadalarını keşfedeceksiniz.

Tchia'nın özel yetenekleri sayesinde herhangi bir hayvanın veya objenin kontrolünü ele alarak seyahat edebilecek, bulmacaları çözebilecek ve gizemleri açığa çıkarabileceksiniz. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tchia Awaceb PC açık dünya macera oyunu
God of War Ragnarok Yeni Ekran Görüntüleri Kid A Mnesia Exhibition PS5 ve PC için Duyuruldu

Hudson51

10.9.2021 10:54:34

+1
Oldukça güzel duruyor ama bu tarz oyunlar genelde ya çok içeriğin içinde boğuluyor ya da oyuncuyu oyunda tutacak kadar ilgi çekici içeriklerle dolduramıyor bakalım nasıl olacak. Ayrıca Sony etkinliğinde duyurulunca PS5 özel sanmıştım ama PC'e de geliyor. Bizzat Sony'nin kendisi dahi PC'e çıkacak oyunların reklamlarını yapmakta beis görmüyor ki kendi oyunlarını da getiriyorlar gerçi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tchia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız