Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu Dinos Reborn Duyuruldu

 
Yayıncı Vision Edge Entertainment ve geliştirici HardCodeWay, birinci şahıs açık dünya hayatta kalma oyunu Dinos Reborn'u duyurdu.

2022'de PC, PlayStation ve Xbox konsolları için çıkacak.

Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe arayüz ve altyazı desteğine sahip olacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dinos Reborn, saniyeler içinde avcıdan ava dönüşebileceğiniz, akıl almaz bir hikâyeye ve büyüleyici mekaniklere sahip, bilim kurgu ortamında geçen açık dünya birinci şahıs perspektifli bir hayatta kalma oyunudur. Büyük gizemi ortaya çıkarmak için kaçın, gizlice hareket edin, üretin ve savaşın. 
 
Kapsül enkazlarının arasında bilinmez bir yerin sahilinde uyandınız. Yakınlarda garip bir ses duyuyorsunuz. Kafanızı kaldırdığınızda bir... Dinozor görüyorsunuz!
 
Kim olduğunuzu veya burada ne yaptığınızı hatırlamıyorsunuz. Kim olduğunuzu ve burada olmanızın nedenini öğrenene kadar hayatta kalmaya çalışın. Bu dünyanın tehlikeleriyle yüzleşin, avcı olun ve buranın tüm gizemlerini keşfedin, unutmayın ki dinozorlar bu gizemlerden sadece bir tanesi. Yenilirseniz kaybedersiniz ve hayatınızdan daha önemli olan bir görev de sizinle birlikte yok olur..
 
Burada birçok farklı şekilde ölebilirsiniz. Açlığınızı, susuzluğunuzu ve yorgunluğunuzu kontrol edin. Yaralanır veya zehirlenirseniz doğru tedaviyi bulmanız gerekir. Vahşi yırtıcılar tarafından fark edilmemek için daima tetikte kalın. Kokunuzu yok etmeye, kendinizi kamufle etmeye ve sessiz kalmaya çalışın. Saklanmak için güvenli bir yer bulun ve akşam yemeği olmamak için dua edin.
 
Pek çok bölgeyi keşfederken hayal gücünüzün ötesinde şeylerle karşılaşabilirsiniz. Yağmur ormanlarını gördüğünüz bir plajda uyanıyorsunuz. Ne tarafa doğru gideceğinize karar vermek size kalmış.
 
Hayatta kalmak için yiyecek, su, ateş, silah ve ilaçlara ihtiyacınız var. Başlangıçta sadece taşları ve sopaları kullanarak başınızın çaresine bakmanız gerekiyor. Özel aletler sayesinde tuzaklar, kapanlar, duvarlar, barınaklar ve hatta tüm bir üssü inşa edebilirsiniz.
 
En küçük böcek dahil, buradaki her şey sizin için bir tehdit. Bazı yaratıklar sizi kabul edebilir, hatta sizi sevebilir ancak diğerleri muhtemelen sizi yemek isteyecektir. Kimin dost kimin düşman olduğunu bulmaya çalışın. Etkili bir avcı olmak için yaratıklara nasıl gizlice yaklaşılacağını öğrenmek gerekir. Her bir hayvanın farklı bir koku alma, işitme ve görme duyusu vardır. Doğru hayvanları bulmak ve ormanda kaybolmamak için iz sürmenin sırlarını öğrenin. Tecrübeli bir avcı bunu geceleri yapabilir ancak dikkatli olun çünkü en tehlikeli yırtıcılar gün batımından sonra uyanırlar.
 
Hayatta Kalma Simülasyonunun Ana Özellikleri:

Sandbox - Büyük bir açık dünya keşfine çıkın, istediğiniz yere gidin.
Avlanma - Güvenliğiniz için, et için veya eğlenmek için kuşanın ve avlanın.
Üretme - Hayatta kalmak için yiyecek, silah, alet, ilaç ve mühimmat hazırlayın.
İnşa Etme - Üssünüz için savunma, tuzak ve duvarlar inşa edin.
Saklanma - Düşmanlar sizden sayıca üstün olduğunda kaçın, avantaj kazanmak için saklanın ve gizlice hareket edin. Sonuçta sadece bir insansınız.
Yetenekler - Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi okuyarak, gözlemleyerek veya hatalarınızdan ders çıkararak öğrenin.
Düşmanlar - Düşmanınızı tanıyın. Gerçek tehdidin ne olduğunu bulun.
 
Dünya Dışı Mekanikler:

İz Takibi - Başarılı bir şekilde avlamak için avınızın davranışlarını bilmeniz gerekir. İzlerini takip edin, alışkanlıklarını gözlemleyin, zayıflıklarını bulun ve saldırmak için en iyi anı bekleyin.
Öğrenme - Burada sıradan istatistikler veya tablolar görmeyeceksiniz. Yetenek kazanmak için tıpkı gerçek hayattaki gibi kitaplar, öğreticiler ve notlar okuyarak, gözlemleyerek ve aynı eylemleri tekrarlayarak öğrenmeniz gerekiyor.
Üs İnşası - İhtiyacınız olan tüm aletleri birleştirdiğinizde üssünüzü inşa etmeye başlayabilirsiniz.
Gizlenme - Fark edilmeden hareket etmek için yürüme hızınızı, hava durumunu, rüzgârı ve çevreyi göz önünde bulundurmanız gerekir.
Dinamik Hava Durumu - Bilinmeyen nedenlerden dolayı hava durumu burada çok fazla değişiklik gösterir. Atmosfer çok sık ve hızlıca değişir. Güneşin gücüne tanık olacaksınız, gökyüzüne bakarken neredeyse kör olacaksınız. Yağmur yağarken fark edilmeden ve duyulmadan yürümek daha kolay olacaktır. Açık havada çalışmak her zaman en uygunudur. Çoğu zaman yoğun siste kaybolacaksınız ve inşa ettiklerinizi yok edecek fırtınalara sinir olacaksınız.
 
Ortam ve Hikaye:
 
Tarih öncesi çağı Dünya’ya benzeyen bilinmez bir gezegenin tuhaf bir yerinde Kayboldunuz. Kim olduğunuzu veya neden burada olduğunuzu hatırlamıyorsunuz.Keşfettikçe bilinmeyen teknolojilerle karşılaşacaksınız. Bazı teknolojiler size tanıdık gelecek. Diğerleriyse size yabancı gelecektir. Başka insanların bir zamanlar veya hâlâ burada olduğuna dair birçok kanıt bulacaksınız. Bu insanlar medeni veya vahşi olabilir. Bazıları dost canlısı, diğerleri de düşman olabilir.
Yaşadığınız yer artık dinozorlarla dolu. Burada kaç adet türün yaşadığını keşfedin. Gözlemleyin, etkileşin, savaşın veya kaçın.
Bu yerin gizli bölgelerini bulmak ve büyük sırlarını keşfetmek için ipuçları, notlar ve haritalar arayın. 

 
Duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Dinos Reborn Vision Edge Entertainment HardCodeWay birinci şahıs açık dünya hayatta kalma oyunu
Electronic Arts Yeni Dragon Age Oyunundan Multiplayer Modunu Kaldırma Kararı Aldı Sony Interactive Entertainment Japan Studio Küçülmeye Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

26.2.2021 12:05:30

0
İşte PC oyunculuğunun geleceği, kaderi ... Survival ! Çim topla, taş topla, 500 mb'lık oyunların içinde. Ahhh ahhh gitti milyon dolarlık prodüksiyonlar.

mczaga

26.2.2021 01:10:30

0
Mobil oyuna benziyor

Funder

25.2.2021 23:36:07

0
Fps olduğu için tutar bu. Fpsnin büyüleyici bir gücü var çöp olsa da tutuyor.

BSC Misafiri

25.2.2021 23:26:23

0
Abi öyle silahsiz öldürmeden sadece saklan kaç oyunlari almiyorum kesinlikle buda öyle olursa almam gina geldi

BSC Misafiri

25.2.2021 23:26:16

0
Bütün hayatta kalma oyunlarının hastasıyım, en son Into The Haze adlı oyunu aldım 20 tl'ye. Umarım bu da güzel olur. Bir de şu salak Cast Away filmindeki kanlı el izli, voleybol topunu koymasalar, Stranded Deep oyununda da vardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dinos Reborn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız