Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Way Out için Dört Dakikalık Oynanış Videosu

 
   GamesRadar, co-op aksiyon macera oyunu A Way Out için yeni bir oynanış videosu paylaştı. Dört dakika uzunluğunda olan bu oynanış videosunda hastaneden kaçış sahnesi gösteriliyor.
 

Brothers – A Tale of Two Sons'ın yapımcılarından, hapishaneden kaçmaya çalışan iki mahkumdan birini kontrol edeceğiniz özel bir co-op macera oyunu A Way Out. Nefes kesen firar girişimi, daha önce gördüklerinize veya oynadıklarınıza benzemeyen, sürpriz ve duygusal bir maceraya dönüşüyor. A Way Out, iki oyuncuyla oynanması gereken bir deneyim. Oyuncular, hapishaneden kaçarak özgürlüğe kavuşmak için iş birliği yapan Leo ve Vincent adlı iki ana karakterden birini kontrol edecek. Birlikte yaptığınız seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşirken güven duygusunu keşfedeceksiniz. Friend pass ücretsiz deneme özelliğini kullanarak tüm deneyimi arkadaşlarınızla ücretsiz oynayın. 


   A Way Out 23 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin) için çıkış yapacak.
 
   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
A Way Out Electronic Arts Hazelight Studios
Neverwinter Nights: Enhanced Edition Çıkış Tarihi Duyuruldu League of Legends Türkiye Yükselme Ligi'nde Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Uchigatana

14.3.2018 17:04:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gta kadar emek,vakit ve para harcanması gerektigini dusunmuyorum o sekanslarin kaliteli olabilmesi icin. Sonucta acik dunya degil genel olarak lineer yapiya sahip olacak bi oyun. Tabiki her sekansin uzerinde yogun ilgi ile calismalari gerek ama zaten tahminimce oyundaki tum dinamikleri bir veya iki kez deneyimleyecez. O yuzden gta gibi yogunlasmalarina gerek kalmamistir.
Uncharted daha doğru bir örnek olabilirdi doğru.Ne tam açık dünya ne de kapalı mekan.

BSC Misafiri

14.3.2018 11:33:12

0
Gta kadar emek,vakit ve para harcanması gerektigini dusunmuyorum o sekanslarin kaliteli olabilmesi icin. Sonucta acik dunya degil genel olarak lineer yapiya sahip olacak bi oyun. Tabiki her sekansin uzerinde yogun ilgi ile calismalari gerek ama zaten tahminimce oyundaki tum dinamikleri bir veya iki kez deneyimleyecez. O yuzden gta gibi yogunlasmalarina gerek kalmamistir.

Uchigatana

13.3.2018 17:30:52

0
No Man's Sky'da olduğu gibi her gezegenin farklı bir yaşama sahip olacağı yalanına inanılamayacağı gibi bu oyunun da her yaptığımız olayın(araba sürmek,dövüşmek,gitar çalmak,saklanmak...) farklı ve tutarlı mekaniği olmasına inanmak zordu.Böyle bir oyun olması için Gta'ya harcanan kadar emek,vakit,para gerekirdi.

mementopolis

13.3.2018 16:20:38

0
Old Boy filmine gönderme var. ( Dövüs Sahnesinin ta kendisi)

Rogue Agent

13.3.2018 11:43:10

0
bu oyun çok küfür yer yazıyorum buraya

Dr.Gonzo

13.3.2018 10:02:06

0
Quick time olayını anlarım ama bu QT bile değil. Video koysalar izlesek daha iyi. Misal; Kapıyı açarken bir kaç farklı seçenek çıksa ve onlardan birini seçebilseydik güzel olurdu. Tıpkı Heavy Rain gibi. Ancak bu resmen çoktan seçmeli diyip, tek şık koymak gibi bir şey. Oyun çıktığında büyük ihtimalle, hareketin kralını yiyecek o yapımcı.

french press

13.3.2018 09:54:00

0
o dövüş sahneler ne ya herifler malak gibi bakıyor . olmamış

HHarunTasar

12.3.2018 23:16:05

+1
Fazlasıyla quick time var hadi buna Eyvallahda Vuruşlar aksiyon filan çok yapay duruyor.

Kennnn

12.3.2018 22:47:27

0
Quick time görmek istemiyorum hızlı hızlı aynı tuşa da basmak istemiyorum, oynanış istiyorum. Hikayesi, görsel stili, kamera geçişler hoştur ama o kadar. Keşke baştan söyleseymişler quick time ağırlıklı bir oyun olduğunu.

gamer-x

12.3.2018 22:36:03

0
Oyunun fiyatı neden ucuz anlaşıldı

Gaara34

12.3.2018 22:33:39

0
aşırı quick time event var, o dövüş kısımları da aşırı yapay. bir kaç gameplay daha görmeden almamak lazım. EDIT: oyun böyle çıkarsa bu hareketi sana taktim etmek gerek, game awards da atıp tutuyordu. [spoiler=2569773047]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
[/spoiler]

Project Scorpio

12.3.2018 22:07:54

0
Ön sipariş yaptım merakla bekliyoruz. Video da görüldüğü üzere devamlı kaçacağız gibi ama atmosfer ve müzikler çok gaza getirici olmuş tek endişem 4-5 saatte bitmemesi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
A Way Out
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız