Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ASUS Republic of Gamers, ESPN İle EXP Espor Turnuvalarında İşbirliği Yapacağını Duyurdu

 
     ASUS Republic of Gamers, ESPN ile EXP espor turnuvalarında işbirliği yapacağını duyurdu. Bununla birlikte sponsorluk kapsamında ASUS ROG markası iki büyük ESPN turnuvasına sponsor olarak espor odaklı donanım geliştirmeye gösterdiği önemi vurgularken, elektronik spor oyuncularının turnuvalara hazır ROG Strix GL12CX oyuncu masaüstü bilgisayarları ve yüksek yenileme hızına sahip ROG Swift PG248Q monitörlerde mücadele edeceği belirtildi.
 
ROG Sponsorluğunda Düzenlenecek ESPN EXP Elektronik Spor Turnuvaları
 
     EXP yaz turnuvaları 11 Temmuz’da Pro-Am Apex Legends Exhibition ile başlayacak. Oyuncu topluluklarından katılımcıların yarışacağı turnuvada, fikir önderlerinden hayranlara, ünlülere ve e-şampiyonlarına kadar birçok isim bulunacak. Bu turnuvayı 2-3 Ağustos tarihlerinde X Games Minneapolis’te düzenlenecek EXP Invitational - Apex Legends turnuvası takip edecek. Dünyanın en iyi 20 Apex Legends takımı 150.000 dolarlık ödül havuzundan pay almaya çalışacak.

     ESPN’in Mayıs 2019’da Collegiate Esports Championship’te düzenlediği ilk EXP etkinliğinin de sponsoru olan ROG, gelecek turnuvalara da rekabetçi düzeyde oyuncu donanımı tedarik etmeye devam edecek. Turnuvaya katılanlar ASUS tarafından sunulan ROG Strix GL12CX oyuncu masaüstü bilgisayarları ve ROG Swift PG248Q oyuncu monitörlerinde mücadele edecek.
 
     Bu turnuvalar ESPN uygulamasının yanı sıra birçok dijital platformda canlı olarak izlenebilecek. Her etkinlik sonrasında önemli anları ve hikayeleri gösteren bir program da ESPN ve ABC kanallarında yayınlanacak. Bunun geleneksel izleyicileri profesyonel oyun dünyasıyla tanıştırmak için önemli bir adım olması bekleniyor. PAX, Dreamhack ve ESL One’ın ardından EXP turnuva serisine de sponsor olan ROG, geliştiricilerden yayıncılara ve profesyonel oyunculara kadar oyun endüstrisini her açıdan desteklemek için için çalışıyor.
 
     Etkinliklere canlı olarak internet üzerinden ve ESPN uygulamasından erişebilirsiniz. The Real Cost’un sunacağı EXP Apex Legends Pro-Am, 11 Temmuz’da 2019 ESPYS’in ardından; X Games Minneapolis’teki EXP Invitational – Apex Legends ise 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Red Dead Redemption 2 Müzikleri Spotify ve Apple Music Üzerinde Yayınlandı The Surge 2'nin İlk 16 Dakikası ve Boss Dövüşü Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız