Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARMA II: British Armed Forces Yayınlandı

    
 
     Operation Flashpoint serisi ile adını duyurmuş olan Bohemia Interactive Studio, yakın zamanda piyasaya sürdükleri, özellikle hava ve deniz taşıtlarının detaylı kullanım imkanlarıyla dikkat çeken taktik - fps türündeki yapımları ARMA II için yeni bir indirilebilir içerik (DLC) yayınladılar. Operation Arrowhead' in arından oyuna katkı yapmayı sürdüren British Armed Forces' ın sundukları şöyle:
 
     "Arma II dünyasına yepyeni bir senaryo, yeni tek kişilik görevler ve  daha önce oynamadığınız bir grup (faction) ile gelen BAF, Takistan ülkesini, yeni silahlar ve araçlar ile birlikte derinlemesine incelemenize ve gezmenize olanak sağlayacak. Ayrıca Shapur e-Dalanper bölgesinde bulunan yepyeni bir bölge olan Karzeghistan' ı (ki burası ayrıca sürpriz bir içerik barındırıyor) keşfedebileceksiniz."
 
     Steam üzerinden $9.99 gibi bir fiyata satışa sunulan  British Armed Forces, 'askercilik' oynamayı sevenleri daha çok meşgul edecek gibi gözüküyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak arma arma 2 pc fps
Toplam Konsol Satışları (2007 - 2010) Epic Mickey'e Müthiş Collector's Edition Paketi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız