Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK: Survival Evolved'un Satışı Durdurulabilir

 
      Erken erişim sürecinde başarılı bir iş çıkaran Ark: Survival Evolved'un geliştiricisi Wildcard Stüdyosu ve Dungeon Defenders'ın geliştiricisi Trendy Entertainment mahkemelik oldu.
 
Kotaku kaynaklı habere göre Trendy Entertainment eski çalışanları Jeremy Stieglitz kendilerinden habersiz gizlice Ark: Survival Evolved'un geliştirme sürecine katkıda bulunmuş. 
 
Trendy'nin iddaalarına göre Stieglitz, ekibinin bir kısmını Studio Wildcard'ı kurmak için kullandı. Ardından Trendy'deki teknoloji ve imkanlardan faydalanarak Ark: Survival Evolved'un geliştirme sürecini sağladı. Bunu "Trendy'nin işlerine yıkıcı bir etki" olarak tanımlayan firma bu hasarın giderilmesini istiyor. Jeremy Stieglitz'in eşinin Studio Wildcard'ın kurucularından olması da bu iddaaları güçlendiriyor.
 
Henüz Wildcard kurulmadan Stieglitz ve geliştirici Trendy arasında sorunlar baş göstermiş, Stieglitz çalışanlar arasında huzursuzluk çıkartmaya ve işi bırakma tehdi gibi keyif bozucu hareketlerle dikkat çekmişti.
 
Yakında mahkemede başlacak olan ilgili dava sonrasında Ark: Survival Evolved'un satışlarının durdurulması dahi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MCVUK Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Eurogamer: Playstation 4.5 Gerçek, ama 4K Oyunlar için Yeterli Değil Bu Sene BAFTA Bağlılık Ödülünü John Carmack Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.3.2016 17:59:19

0
DayZ güncelleme geldiii :D (Şaka şaka :D Yok öyle bişey) Büyük ön yargı ama DayZ den sonra Erken erişim oyun almaya tövbe ettim. Inanın kafam çok rahat.

2K

25.3.2016 22:59:07

0
Böyle bir iş yaparak niye riske girmişler anlamadım oysa o kadar da satışları iyi giderken ağır bir darbe olacak. Güncellemeler falan da durur o arada.

Biohesner

24.3.2016 20:13:26

0
Bu sene erken erişimden çıkacaktı süpriz olmadı yarında Cris Roberth ölür star citizen iptal olur

darkdogan

24.3.2016 19:32:25

0
PS4 de çıkana kadar bu oyunda yalan olacak anlaşılan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız