Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AMD FidelityFX Çıktı: Yakında 70’in üzerinde Oyunda Yer Alacak

 
 
AMD, bu ay 80’den fazla oyun geliştiricisi ve yayıncı stüdyosu tarafından resmi olarak desteklenen AMD FidelityFX süper çözünürlük teknolojisinin çıktığını duyurdu. Hali hazırda 47 oyunun bu teknolojiyi kullandığı ve yakında çıkacak 24 oyun ile birlikte ilk aşamada bu sayının 70’ten fazla oyuna ulaşacağı açıklandı. Bu geniş ve bir o kadar da hızlı destek sayesinde AMD FidelityFX teknolojisi, oyun tarafında AMD tarihinin en hızlı benimsenen yazılım teknolojisi haline geldi.
 
Oyuncuların akıllarındaki geniş dünyalar düşünülerek tasarlanan FSR, Radeon grafik ve Radeon GPU’lu 100’den fazla AMD işlemcisini ve rakip ürünleri destekleyerek, 1080P, 2K ve 4K çözünürlükte FPS değerlerini arttırdığı gibi oyunculara daha iyi bir performans ve oyun deneyimi sunuyor.
 
Yakında çıkacak oyunlar dışında yakın dönemde 70’in üzerinde oyun tarafından desteklenen FSR teknolojisi aşağıda bazı örneklerini de görebileceğiniz bu oyunlarda optimize edilmiş bir performans ve daha iyi bir görsellik sunuyor.
 
DEATHLOOP
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition for PC
F1® 2021
Far Cry® 6
Resident Evil™ Village
Farming Simulator 22
Ghostrunner
Hellblade: Senua's Sacrifice
Lego Builder's Journey
World War Z™: Aftermath
Warhammer: Vermintide 2
Arcadegeddon
Baldur’s Gate 3
Grounded
 
 
 
Buraya tıklayarak FSR teknolojisi ve hem şu anda mevcut destekleyen hem de yakında çıkacak oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.  
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
amd fx
Ubisoft, NFT'leri Keşfetmeye Devam Edeceğini Bildirdi Kixeye Studios, Rise of Firstborn'u Satın Alıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

encuni

25.12.2021 05:46:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Acaba bu teknolojiden ps5 te faydalanacak mı? Yoksa sadece PC sahiplerine mi özel olacak ?
ps5 ve xbox da bu teknoloji mevcut

chris92

24.12.2021 23:31:04

0
bunu indiriyoruz mu nasıl yapıyoruz .1070 ekran kartım var bildiğim kadarıyla nvidia ekran kartlarıda destekliyor .far cry 6 için iyi birşey

clebris

24.12.2021 21:54:12

0
Güzel bir teknoloji. Daha fazla oyuna gelmesi daha iyi olacak. Özellikle Cyberpunk' a gelmesi şart. Sitesinden hangi oyunlara gelmesini istiyorsanız seçip geri bildirim de yapabilirsiniz. Dlss'de Amd kartlarına da gelmeli bence. Böyle teknolojiler kendi ürünlerini satmak için olmamalı. Her iki firmanın kartlarını desteklemesi hepimizin yararına.

BSC Misafiri

24.12.2021 21:40:16

0
Acaba bu teknolojiden ps5 te faydalanacak mı? Yoksa sadece PC sahiplerine mi özel olacak ?

mementopolis

24.12.2021 20:22:40

+1
Bana ordan amd kart sar bakem...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız