Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ADATA'dan Oyunseverlere Hediye Yağmuru

 
   Yüksek performanslı RAM modülleri ve NAND Flash depolama birimleriyle oyuncuların ve donanım meraklılarının beğenisini kazanmış olan ADATA Technology, Facebook sayfasında düzenlediği çekilişle takipçilerine birbirinden güzel yüzlerce hediye veriyor.
 
   Çılgın Ödül Havuzu

   15 Temmuz’a kadar sürecek çekilişte hem ADATA’dan hem de firmanın oyunculara özel donanımlarıyla dikkat çeken markası XPG’den pek çok hediye katılımcıların olacak. Şanslı katılımcılar Sony PlayStation 4’ü eve götürecek! ADATA’nın hediyeleri arasında SPECTRIX D40 DDR4 RAM gibi harika oyuncu donanımları bulunuyor. 2400MHz ile 4000MHz arasında hızlarda çalışabilen RGB aydınlatmalı bu bellek hem Intel hem de AMD platformlarıyla uyumlu.

   Bir başka dikkat çekici hediye ise GAMMIX S11 M2. 2280 NVMe 1.3 SSD. PCIe Gen3x4 arayüzü kullanan bu SSD saniyede 3200MB’a kadar okuma, 1700MB’a kadar yazma hızı sunuyor. XPG markalı pek çok çevre birimi de çekilişle sahiplerini bulacak. EMIX H30 kulaklık ve SOLOX F30 amplifikatör seti, INFAREX K20 mekanik oyuncu klavyesi, INFAREX M10 gaming mouse gibi onlarca ürün ADATA’nın Facebook sayfasındaki çekilişte sahiplerini bekliyor.
 
   Son Katılım Tarihi 15 Temmuz

   Bu şahane ödülleri kazanmak için yapmak gereken tek şey ADATA’nın Facebook sayfasındaki ilgili gönderideki bağlantıya tıklayıp üç soruya yanıt vermek. Bağlantıya tıklayan katılımcılar açılan sayfada 2018 FIFA Dünya Kupası’nda destekledikleri takımı seçtikten sonra 3 kısa soruya yanıt vererek çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. Çekilişle ilgili tüm detayları ve katılım kurallarını bit.ly/adatacekilis adresinde görmek mümkün.

   Katılımcılar çekilişi sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaşarak bonus hediyeler kazanma şansını da yakalayacaklar. ADATA hakkındaki en yeni haberleri almak ve sürpriz kampanyalardan anında haberdar olmak için markanın Facebook hesabını takip etmeyi unutmayın.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Todd Howard: ‘Eğer Skyrim'i Port Etmeyi Bırakmamızı İstiyorsanız Satın Almayı Bırakın’ Söylenti: Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Modu 60 Oyuncuya Kadar Destekleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız