Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC III: Liberation, 12-15 Saat Vaat Ediyor

 
     Assassin’s Creed’in avuç içi macerası bu sonbaharda Assassin's Creed III: Liberation adı altında Playstation Vita'ya geliyor bildiğiniz gibi. Oyun için alınan yeni bilgiler heyecan verici. Oyunun ömrüne bakıldığında en az ev konsolu sürümleri kadar süre vaat ettiğini görmekteyiz. 

    Yapımcılardan Mathieu Hector, Liberations'ın senaryosunun ortalama 12-15 saat süreceğini söyledi ve ekledi "Bir kuralımız var, metroda yolculuk ederken 2 istasyon arasında bir görevi bitirebileceksiniz."
 
    Böylelikle oyundaki görevlerin kısa ve öz olma temeli taşıyacağı düşünülüyor. Böylelikle yolculuk hâlindeyken uzun bir görevin arasında kaybolmak zorunda kalmayacaksınız. PS Vita'ya geliştirilen Assassin's Creed III: Liberation 30 Ekim'de çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
assassins creed assassins creed 3 oyun ömrü Assassin's Creed 3: Liberation ubisoft ps vita playstation vita vita
Bayonetta 2'den Önce Viewtiful Joe 2 Var! MineCon 2012 Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ullu

3.8.2012 04:44:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: TavaSapı Orijinalden alıntı: ullu Şuna sinir oluyom işte. Bi tür sony excluisive gibi bişey bu. bunu pc yada xbox'a felanda çıkarsalar nolurdu? hadi bloodlines'ı oynadık elimizde psp vardı. İlla yeni konsol aldırcaklar. Exclusive [Kesin yanlış yazmışımdır olmasa sony asıl konsol satamaz Pc oyuncuları için hoş birşey değil ama sinir oluncak bir durum yok. Bence asıl sinir olunması gereken xbox ve ps3 e çıkıp pc ye çıkmayan oyunlar
aynen katılıyorum. çıkan oyunlarda 1 ay sonra çıkıyor :/ abi pc'ye ne gıcıkları var anlamıyorum. korsan her sistemde var. yok değil. hayır bide oyun xbox yada ps3'e de çıkmıyor. illa ps vita aldıracaklar. töbe töbe. ps vita almicam ama haliyle oynayamicam. adamın içine merak koyuyo, mahfediyolar. kimsede ps vitaya video yapmıyo adam gibi (bildiğim kadarıyla). ayrıca izlemekte elbet bazen iyi oluyor ama oynamanın, özelliklede free roamlarda bi ayrı tadı oluyor. Free roam demişken, bu oyunda var mı yok mu bilen?

Celtic Warrior

3.8.2012 04:14:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ullu Şuna sinir oluyom işte. Bi tür sony excluisive gibi bişey bu. bunu pc yada xbox'a felanda çıkarsalar nolurdu? hadi bloodlines'ı oynadık elimizde psp vardı. İlla yeni konsol aldırcaklar.
O kadar da üzülecek bir şey değil. PS Vita zaten o kadar matah bir şey olsaydı şuan satış rakamlarını altını üstüne getirmişti ama öyle bir şey olmadı. Avrupa'da çıktığı hafta esti gürledi o kadar. Kimse ona ilgi duymaz bu saaten sonra. Ona özel oyunlar var ama tablet ve akıllı telefonlarla birlikte hiç bir şansı yok. PS Vita son çıkacak Playstation Portable olacak. 20 milyon falan satar o cihaz.

I-C-O

2.8.2012 18:44:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: BrawL

Arkadaş benden bahsediyor :)
Gözümde canlandın.

Guest-202712E26

2.8.2012 18:37:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O Sözüm evde sabahtan akşama kadar oyun oynayıp üstünede dışarıda hava almayıp oyun oynayan tiplere. Zaten evde oynuyorsunuz birde metrolarda, dolmuşlarda da mı oyun oynayacaksınız? El konsolu uzun seyahatlerde, misafirliklerde vs oynanmalı. Adama bakıyorsun sahile gelmiş oyuna gömülmüş. Bu tipler zaten evde de hep konsol / PC başındalar. Eğer vakitleri azsa, yoğunsalar her türlü havada, karada, suda, barda, karda oynasınlar. Oyunun süreside iyi ama ha.
Arkadaş benden bahsediyor :)

Master_Evil

2.8.2012 18:19:05

0
bencede süre iyi

I-C-O

2.8.2012 16:46:07

-5
Sözüm evde sabahtan akşama kadar oyun oynayıp üstünede dışarıda hava almayıp oyun oynayan tiplere. Zaten evde oynuyorsunuz birde metrolarda, dolmuşlarda da mı oyun oynayacaksınız? El konsolu uzun seyahatlerde, misafirliklerde vs oynanmalı. Adama bakıyorsun sahile gelmiş oyuna gömülmüş. Bu tipler zaten evde de hep konsol / PC başındalar. Eğer vakitleri azsa, yoğunsalar her türlü havada, karada, suda, barda, karda oynasınlar. Oyunun süreside iyi ama ha.

TavaSapı

2.8.2012 16:21:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: ullu Şuna sinir oluyom işte. Bi tür sony excluisive gibi bişey bu. bunu pc yada xbox'a felanda çıkarsalar nolurdu? hadi bloodlines'ı oynadık elimizde psp vardı. İlla yeni konsol aldırcaklar.
Exclusive [Kesin yanlış yazmışımdır ] olmasa sony asıl konsol satamaz Pc oyuncuları için hoş birşey değil ama sinir oluncak bir durum yok. Bence asıl sinir olunması gereken xbox ve ps3 e çıkıp pc ye çıkmayan oyunlar

ullu

2.8.2012 16:12:26

0
Şuna sinir oluyom işte. Bi tür sony excluisive gibi bişey bu. bunu pc yada xbox'a felanda çıkarsalar nolurdu? hadi bloodlines'ı oynadık elimizde psp vardı. İlla yeni konsol aldırcaklar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed 3: Liberation
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız