Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC: Brotherhood'a 4.Yapımcı Günlüğü


 
     Kılıç kuşanıp çatılarda cirit atmamıza çok kısa bir süre kaldı. Assassin's Creed serisinin bu ay içerisinde çıkacak olan yeni oyunu Brotherhood'un dördüncü yapımcı günlüğü de yayınlandı.
 
     Diğer yapımcı günlüklerinde olduğu gibi bir önceki bölümün kısa bir özetine de yer verilen video üçüncü bölümdeki Cesare Borgia'nın görüntüleri ile başlıyor. Oyunun en kıdemli isimlerine söz verilen videonun ilk dakikalarında Desmond Miles'ı görüyoruz. Tapınakçıların günümüzdeki karargahlarının da kısa bir süreliğine gözüktüğü videoda daha sonra ise multiplayer modlarına yer verilmiş. Desmond'un sırtında çanta sokaktaki görüntüsü ise videonun en dikkat çeken noktası oluyor.
 
     19 Kasım'da PS3 ve Xbox 360 çıkışını yapacak olan oyunun dördüncü yapımcı günlüğü videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Oyunun PC versiyonu ise önümüzdeki yıl raflardaki yerini alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Brotherhood Ezio Altair Ubisoft Aksiyon Macera ps3 Xbox 360 PC
GoldenEye 007 Modern Warfare Wii Satışlarını Geçti Kinect ile TV'sini Kıran İlk Talihli Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Brotherhood
+ TAKİBE
AL
227 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız