Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC 2 : Lineage'nin İlk Bölümü Yayınlandı

Filmde, tıpkı oyunda olacağı gibi bolca kanlı sahne bulunuyor.
Assassin's Creed serisinin çıkacak olan ikinci oyununun öncesini anlatacak olan ve Ezio'nun babasının macerasına şahit olacağımız Lineage filminin ilk bölümü yayınlandı.
 
Comic Con 09 fuarında duyurulan film üç bölümden oluşacak. Oyunda idam sehpasında karşımıza çıkacak olan Eizo'nun babası Giovanni Auditore da Firenze'nin nasıl vatan hainliği ile suçlandığını film sayesinde görebileceğiz.
 
Filmin yayınlanan ilk bölümünden ne kadar özenli bir çalışma olduğunu anlayabiliyoruz. Ubisoft'un Hybird teknolojisini kullandığı film, 300 ve Sin City filminin de çekimlerinin gerçekleştiği görsel efekt stüdyosunda çekilmiş.
 
1476 yılında geçen filmde Floransa ve Milan kentlerine de yer verilmiş. Floransa ve Venedik'in oyunda yer alacağı daha önce açıklanmıştı. Filmin ilk bölümünden sonra ise "Acaba Milan'a da gidecek miyiz?" sorusu gündeme geliyor.
 
İkinci oyunun hikayesi açısından da oldukça önemli bir yer işgal eden Lineage'de ayrıca oyundaki yönlendireceğimiz karakter olan Ezio'yu da görebiliyoruz. Oyundaki haline göre daha genç olan Ezio ölen ailesinin intikamını almaya çalışacak.
 
Lineage filminin yayınlanan ilk bölümünü izlemek için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assasin’s Creed 2 : Lineage Assasin’s Creed 2 ubisoft PC PS3 xbox360
Braid Yapımcılarıda Natal Peşinde Yeni Gay Tony Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız