Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC3'te Ormandaki Doğal Yaşam Çok Farklı Olacak

Kimbilir belki de ormandaki doğal hayatı düşmanlarımıza karşı kullanabileceğiz.
 
     Assassin's Creed serisinin beklenen son oyunu AC3 hakkında yapılan açıklamalara göre yaratılan ortamdaki doğal hayat bize yepyeni bir oynanış şekli sunacak. Bu türde ilk akla gelen oyunlardan olan Red Dead Redemption olmuş olacak ki Ubisoft daha şimdiden röportajlarda yaratıkları ortamın RDR'den çok uzak ve yepyeni bir deneyim olacağını açıkladı.
 
    Official Playstation Magazine'e yapılan röportajda Ubisoft yetkilisi Alex Hutchinson, "Daha önceki oyunlarda aralarına karıştığımız kalabalık bize hareket halinde bir saklanma olanağı sunuyordu. Peki yaratılan bu yeni ormanlık alanlarda bu kalabalığı kim oynayacak? Daha önce neredeyse hiçbir oyun sizinki kadar doğal yaşamı bu kadar dikkatli yansıtmak zorunda kalmamıştı." sorusuna "Red Dead Redemption bunu bir şekilde yansıttı zaten. Ama bizim aklımızdaki onların yaptığından çok daha farklı olacak." diyerek üstü kapalı bir şekilde planlarından bahsetti.
 
     Görünüşe göre Assassin's Creed 3, Rockstar'ın Red Dead Redemption'ınını örnek almayı değil, onun yarattığı doğal dünyaya rakip olmayı bile planlıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Sorcery'den Yepyeni Ekran Görüntüleri Minecraft Xbox 360 Achievementl Listesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

radon98

1.5.2012 17:56:43

0
eğer ağaçların gölgelerine falan saklanırsa süper olur :D

- The Stig -

25.4.2012 02:19:26

0
kısaca tarzan oluyoruz beyler! :) yeni doğal yaşam umarım rdr'den güzel olur bizde zevkine varırız!

I3uRocKSiyoN

24.4.2012 18:48:34

0
Bakın Ubi madem hayal gücünüz var oyunda konuşturun lütfen

Gamer-sense

24.4.2012 01:30:20

-1
Eğer haberde dedikleri gibi olursa cidden çok iyi olur.Çünkü AC2 ile beraber seri kendine özgü havayı kaybetti.İlk oyundan sonra çıkan oyunlarda tam olarak istenilen verilememişti bence.Basit ve herkese hitap eden oyunların çok satmasıyla başlayan furya, bu nesilde bir çok ünlü oyun serisini mezara gömdü.Herkese hitap etmek adına ne oyunlar harcandı gördük.AC2 ve sonrasında da bu hava vardı.Oyunların içindeki mekanikler o kadar düzensiz bir şekilde yerleştirilmişti ki AAA oyun mu oynuyorum arcade oyun mu oynuyorum anlayamadım şahsen.Eğer cidden oyunun bu yönlerine daha fazla önem verip uğraşırlarsa çok iyi olur.Yoksa firmalar kötü alışkanlıklarına devam ettiğikleri sürece hem kendileri hem de oyun endüstrisi zarar görür.

MakaveLiVII

23.4.2012 23:50:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: by-devilboy AC iyi bir oyun ama Red Dead Redemption'a rakip olamaz , AC Neredeyse her sene çıkıyor , Rockstar ise her oyununa ayrı bir önem vererek işini ciddiye alıyor ve her hafta çıkıpta yok biz çok iyiyiz yok bilmem ne diye kendini övmüyor ..
ikisindede amerikanın o atmosferinde geciyor diyemi karsılastırdın bilmiyorum ama ikiside çok iyi oyun fakat karıştırmamak lazım ayrıca AC3'ten beklentimiz büyük zaten %75 bi ingilizcemiz var savaşlarda sürekli tekrar edince cekilmiyor inşallah adam akıllı geliştirirler

Phantom7

23.4.2012 23:45:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: romedon

Tamam şimdi Terket burayı
Arkadaşım konu dışı değil burası forumları karıştırdın herhalde!

Chidori

23.4.2012 21:12:01

0
Düşman kitlesini vahşi doğaya çekmek eğlenceli olabilir.

oyuncu11790

23.4.2012 20:56:58

0
Doğal yaşam oyuna farklı bir hava getirir mutlaka avlanmak hayvanları kullanmak gibi şeyler görevler dışında oyunda vakit geçirilecek unsurlara önem vermeleri güzel olmuş

Quadhros

23.4.2012 20:22:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: by-devilboy AC iyi bir oyun ama Red Dead Redemption'a rakip olamaz , AC Neredeyse her sene çıkıyor , Rockstar ise her oyununa ayrı bir önem vererek işini ciddiye alıyor ve her hafta çıkıpta yok biz çok iyiyiz yok bilmem ne diye kendini övmüyor ..
Zaten Ubi'nin öyle bir gayreti de yok ki.. Sadece RDR'ye benzer ama bir o kadar da farklı bir çevre etkileşimi sunacağız diyorlar.. AC'nin her sene çıkmasını bende pek doğru bulmuyorum ama bir yanda da her yıl yeni bir AC oyunu beni çok mutlu ediyor..

romedon

23.4.2012 19:50:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: by-devilboy AC iyi bir oyun ama Red Dead Redemption'a rakip olamaz , AC Neredeyse her sene çıkıyor , Rockstar ise her oyununa ayrı bir önem vererek işini ciddiye alıyor ve her hafta çıkıpta yok biz çok iyiyiz yok bilmem ne diye kendini övmüyor ..
Tamam şimdi Terket burayı

by-devilboy

23.4.2012 19:49:52

0
AC iyi bir oyun ama Red Dead Redemption'a rakip olamaz , AC Neredeyse her sene çıkıyor , Rockstar ise her oyununa ayrı bir önem vererek işini ciddiye alıyor ve her hafta çıkıpta yok biz çok iyiyiz yok bilmem ne diye kendini övmüyor ..

romedon

23.4.2012 19:45:12

-2
quote:

Orijinalden alıntı: escapethelife Neredeyse hergün ac 3 le ilgili haberler çıkıyor. Yapımcılar oyunu öve öve bitiremedi umarım çıktığında oynamaya değer bir oyunla karşılaşırız. Çok övünmenin sonu genelde hüsran oluyor. Ama ac serisinde şimdiye kadar oynadığım hiç bir oyundan sıkılmadım bu oyundan da oldukça ümitliyim.
Hangi oyunmuş çok çok övülüpte hüsran olan ?

dIsAstEr

23.4.2012 19:33:36

0
RDR'a rakip olmayı planladıklarını zannetmiyorum çünkü beklentiyi arşa çıkarmak olur ve hiçbir yapımcının oyun çıkmadan böyle bir şey yapmak isteyeceğini düşünmüyorum. RDR benim için çok özel bir oyun oldu, AC serisinden rakip çıkacağını zannetmiyorum ve evet, büyük konuşuyorum.

escapethelife

23.4.2012 19:17:34

+1
Neredeyse hergün ac 3 le ilgili haberler çıkıyor. Yapımcılar oyunu öve öve bitiremedi umarım çıktığında oynamaya değer bir oyunla karşılaşırız. Çok övünmenin sonu genelde hüsran oluyor. Ama ac serisinde şimdiye kadar oynadığım hiç bir oyundan sıkılmadım bu oyundan da oldukça ümitliyim.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız